ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ποδοσφαιρική μπάλα στο δίχτυ
Μια ποδοσφαιρική μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κατά τη διάρκεια αγώνα.

Premier League: Χωρίς νίκη οι αλεπούδες, πήραν τα πάνω τους οι μπέμπηδες

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Η 5η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται απόψε (22:00) με τον αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι «αλεπούδες». Παραμένουν στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη και με μόλις 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια. Δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αν και από το 28’ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 2-1 και η Λέστερ για 4ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος δέχτηκε τουλάχιστον 2 γκολ.

Οι «μπέμπηδες» έχουν πάρει τα πάνω τους στις τελευταίες αγωνιστικές. Μετά τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ πανηγύρισαν την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία τους με 0-1 κατά της Σαουθάμπτον. Ήταν η πρώτη φορά εφέτος που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 55’ πήραν τους 3 βαθμούς.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και 2 παιχνίδια της Serie A. Στις 21:45 αρχίζουν οι αναμετρήσεις Αταλάντα-Τορίνο και Μπολόνια-Σαλερνιτάνα.

Πρεμιέρα στο Ευρωμπάσκετ με 6 αγώνες

Σήμερα ξεκινάει και το Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική Ομάδα δίνει αύριο το πρώτο της παιχνίδι με την Κροατία. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα 6 παιχνίδια:

  • 14:30 Ισπανία-Βουλγαρία
  • 15:30 Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ουγγαρία
  • 17:15 Τουρκία-Μαυροβούνιο
  • 18:15 Σλοβενία-Λιθουανία
  • 20:00 Βέλγιο-Γεωργία
  • 21:30 Γαλλία-Γερμανία

Για όλους τους αγώνες του Ευρωμπάσκετ το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει  και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις προσφορές για τους σημερινούς αγώνες της Premier League, της Serie A και του Ευρωμπάσκετ:

  • Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα– Να σκοράρει ο Σάντσο.
  • Αταλάντα-Τορίνο: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’  – Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα– Να σκοράρει ο Μαλινόφσκι.
  • Σλοβενία-Λιθουανία: Διαφορά Νίκης Σλοβενίας 6-10 πόντοι.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.