ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: ΟΠΑΠ

Το ΜEGA TZAKΠΟΤ μοιράζει απόψε πάνω από 10.000.000 ευρώ

Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ μιλά για το μεγαλύτερο τζακποτ των τελευταίων ετών.

Στο ρυθμό του ΤΖΟΚΕΡ κινείται όλη η χώρα, καθώς το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει περισσότερα από 10.000.000 ευρώ στην αποψινή κλήρωση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακποτ της τελευταίας διετίας, γεγονός που έχει εκτινάξει το ενδιαφέρον των παικτών, οι οποίοι σπεύδουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κλήρωση της Κυριακής συμπληρώθηκαν περισσότερες από 11 εκατομμύρια στήλες.

Σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδα Γκίκα, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αγία Παρασκευή, «από χθες η κίνηση στο κατάστημά μας έχει αυξηθεί κατακόρυφα κι όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης θα αυξάνεται περισσότερο. Πραγματικά δεν προλαβαίνω να ρίχνω δελτία! Πρόκειται για το 18ο συνεχόμενο τζακποτ του ΤΖΟΚΕΡ και το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί το μεγαλύτερο έπαθλο από τον Ιούνιο του 2020, όταν και είχε μοιράσει πάνω από 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Επικρατεί μια τρέλα. Από το 2014 που λειτουργεί το κατάστημα δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Η  συμμετοχή του κοινού στο παιχνίδι είναι πρωτοφανής». 

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγαλύτερο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ των τελευταίων ετών μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. Η μεγάλη κλήρωση για τα 10 εκατομμύρια ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouΤube, τη σελίδα του ΟΠΑΠ στο Facebook, το tzoker.gr και την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ App.

Συνδυασμός επιλογών στο ίδιο δελτίο

Το κατάστημα του κ. Γκίκα, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 322, έχει αποδειχθεί τυχερό και στο παρελθόν. «Πριν από μερικά χρόνια ένας τυχερός πελάτης μας είχε κερδίσει 600.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ. Μακάρι αυτή τη φορά να φέρουμε τύχη σε κάποιον και να κερδίσει το ΜEGA TZAKΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ. Υπάρχουν σταθεροί πελάτες που παίζουν τα ίδια νούμερα εδώ και χρόνια, ενώ άλλοι συμπληρώνουν το πεδίο με την τυχαία επιλογή. Αρκετοί προτιμούν να παίζουν και συστήματα. Για την σημερινή κλήρωση των 10 εκατομμυρίων ευρώ αρκετός κόσμος συνδύασε και τις τρεις επιλογές στο δελτίο του. Μάλιστα, ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού είναι και η συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις του παιχνιδιού», τονίζει ο κ.Γκίκας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.