ΓΔ: 2087.17 -1.09% Τζίρος: 253.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
skrats
Το κατάστημα ΟΠΑΠ στον Πόρο. Πηγή: ΟΠΑΠ

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,5 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Ένας παίκτης στη Βάρη κέρδισε 10.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ», ενώ ένας τυχερός στη Βούλα κέρδισε 6.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΕΞΑΡΕΣ». Επιπλέον, συνολικά 39 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Κέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα.  Συγκεκριμένα, από τις 11 έως και τις 17Ιουλίου 2022 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.536.657ευρώ. 

Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένας τυχερός στην Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος κέρδισε 100.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Ένας παίκτης στη Βάρη κέρδισε 10.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ», ενώ ένας τυχερός στη Βούλα κέρδισε 6.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΕΞΑΡΕΣ». Επιπλέον, συνολικά 39 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας. 

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η επόμενη μέρα για τον ΟΠΑΠ μετά τη συνένωση με Allwyn, τι ειπώθηκε στο call

Ο Jan Karas, CEO του ΟΠΑΠ υπενθύμισε την υπεραπόδοση της μετοχής έναντι της ελληνικής αγοράς. Μαζί με μερίσματα 13 ευρώ ανά μετοχή από το 2013 ο ΟΠΑΠ έχει απόδοση 560% για τους μετόχους του ενώ ο Γενικός Δείκτης έχει άνοδο 89%.
ΑΓΟΡΕΣ

Έρχεται ανατροπή στις κεφαλαιοποιήσεις, ο ΟΠΑΠ «χτυπάει» την πρώτη θέση

Η αποτίμηση του ελληνικού χρηματιστηρίου αυξάνεται και με τη βοήθεια συγχωνεύσεων ισχυρών εταιρικών σχημάτων. Στα 142,3 δισ. ευρώ η αποτίμηση της Αγοράς με βάση το κλείσιμο της περασμένης Παρασκευής.