ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο ΟΠΑΠ Game Time για την Εθνική Ομάδα

Ο προπονητής της Εθνικής Ελβετίας μιλάει για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία και το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

Η Εθνική Ελλάδας παίζει σε λίγες ημέρες στη Λάρισα με τη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελβετίας, με πολυετή θητεία στην Εθνικές Ομάδες Νέων, της Νέας Κηφισιάς, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αναλύει τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου (20:00) και σχολιάζει το ντεμπούτο του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας.

Προσμένει μια μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ 2022, αφού όπως αναφέρει η Εθνική Ομάδα έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο Γιάννη Αντετοκούνμπο και μία πολύ καλή φουρνιά από Έλληνες μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα.

Ως υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας μπάσκετ του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» μιλά επίσης για τους βασικούς πυλώνες και τους στόχους του προγράμματος που υλοποιείται από το 2014 και αριθμεί 18.000 αθλητές.  

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/AuU6dCYB6Mo

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.