ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα» στην Αθήνα, κέρδισε 100.000 ευρώ

Ένας μεγάλος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ στην Αθήνα. Δοκίμασε την τύχη του στο νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μια στάση σε ένα κατάστημα ψιλικών ήταν αρκετή για να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» ένας μεγάλος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ στην Αθήνα. Δοκίμασε την τύχη του στο νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα» προσφέρει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδη από όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ, καθώς ένας στους τρεις λαχνούς κερδίζει. Κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες σε καταστήματα ΟΠΑΠ κι επιλεγμένα σημεία λιανικής σε όλη τη χώρα, αλλά και μέσω των λαχειοπωλών.

Πώς παίζεται

Ο κάθε λαχνός του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ κοστίζει 5 ευρώ και προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη με αντίστοιχες περιοχές για σκρατσάρισμα. Σκοπός είναι να ταιριάξεις οποιονδήποτε από τους αριθμούς με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό, από το επάνω μέρος του δελτίου, για να κερδίσεις το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρεις το σύμβολο «x2», διπλασιάζεται το ποσό, ενώ εάν βρεις το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζεις και τα 16 ποσά του λαχνού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.