ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: ΟΠΑΠ

Ο stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι λέει για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, την κωμωδία και το φανατικό κοινό της

Η σάτιρα συναντά το ποδόσφαιρο αυτή την εβδομάδα στο ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Γιώργο Χατζηπαύλου.
Ο δημοφιλής stand-up comedian σχολιάζει τo ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και περιγράφει πως έζησε την εμπειρία του ως παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής στο πλευρό της Μαρίας Ζαφειράτου.

Ακόμη, μιλάει για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, το φανατικό κοινό που μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, τη σχέση του με τους αγγλοσάξονες κωμικούς αλλά και τη ζωή που όπως λέει «εμείς την κάνουμε αστεία». 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Jan Karas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Ρεκόρ εσόδων το 2025 και συνολική διανομή 1,30 ευρώ ανά μετοχή

Ο ΟΠΑΠ έκλεισε το 2025 με ρεκόρ στα έσοδα από παιχνίδια, πάνω από 2,4 δισ. ευρώ. Η διοίκηση έδειξε ως οδηγούς το ΤΖΟΚΕΡ, το iGaming και τα VLTs. Η συνολική διανομή προς μετόχους φτάνει τα 1,30 ευρώ/μετοχή.
Allwyn-Ελλάδα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Έσοδα-ρεκόρ 2,41 δισ. το 2025, άνοδος κόστους και στήριξη από online

Ο ΟΠΑΠ έκλεισε το 2025 με καθαρά έσοδα προ εισφορών, 2,41 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,9%, καθώς ενισχύθηκαν τόσο οι ψηφιακές δραστηριότητες όσο και η επίγεια παρουσία μέσω του δικτύου καταστημάτων.
Χρηματιστήριο και νομίσματα
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ: Πιέσεις στις τράπεζες και στηρίγματα από επιλεγμένα blue chips

Η χρηματιστηριακή αγορά υποχωρεί ελαφρώς, περιορίζοντας τις αρχικές απώλειες. Υπεραποδίδουν οι μετοχές Viohalco, Elvalhalcor και ΟΤΕ, ενώ πιέζονται οι τράπεζες και ο ΟΠΑΠ. Ο τζίρος φτάνει τα 190,35 εκατ. ευρώ.