ΓΔ: 2603.34 -0.39% Τζίρος: 180.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Πινακίδα στην Τεχεράνη

Ζημιές στο γραφείο του Al Araby στην Τεχεράνη από πλήγμα

Το Al Araby ανακοίνωσε ότι ισραηλινός πύραυλος έπληξε το γραφείο του στην Τεχεράνη, προκαλώντας ζημιές. Βίντεο δείχνουν σπασμένα τζάμια και συντρίμμια εντός και εκτός, ενώ γειτονικά κτίρια έχουν επίσης επηρεαστεί.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Araby του Κατάρ ανακοίνωσε ότι ένας ισραηλινός πύραυλος έπληξε το κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του στην Τεχεράνη, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην ιρανική πρωτεύουσα.

Πλάνα από το εσωτερικό του γραφείου δείχνουν σπασμένα τζάμια, θραύσματα γυαλιού και διάσπαρτα συντρίμμια. Στο εξωτερικό, γειτονικά κτίρια έχουν επίσης υποστεί ζημιές, ενώ οι δρόμοι γύρω από το σημείο είναι καλυμμένοι με υπολείμματα του πλήγματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μασούντ Πεζεσκιαν ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Ο Ιρανός πρόεδρος μιλά για «οικοκτονία» από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή

Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν χαρακτήρισε τις αμερικανοϊσραηλινές επιθέσεις στη Μέση Ανατολή «οικοκτονία», ζητώντας διεθνή καταδίκη και λύσεις, ενόψει της συνόδου COP17 για τη βιοποικιλότητα στην Αρμενία.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραηλινή προειδοποίηση πριν το περιστατικό σε βρετανική βάση

Ο Νετανιάχου αποκάλυψε ότι το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τη Βρετανία για ιρανική επίθεση σε βάση της, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για τις βρετανικές κυρώσεις κατά των οικισμών. Πέντε Βρετανοί συνελήφθησαν για τρομοκρατία και αφέθηκαν ελεύθεροι.
σημαία Ισραήλ
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Το καθεστώς του Ιράν βρίσκεται κοντά στην κατάρρευση

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως το Ιράν βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και ότι απομένει να ανατραπεί το «τρομοκρατικό καθεστώς», κατά την επίσκεψή του σε Ισραηλινούς στρατιώτες στα σύνορα Συρίας–Ισραήλ.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Εφικτή η ανατροπή του καθεστώτος στο Ιράν

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως η ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος είναι εφικτή και αποτελεί βασικό στόχο του Ισραήλ, τονίζοντας ότι το καθεστώς στο Ιράν είναι πιο αδύναμο από ποτέ και δίνει μάχη για την επιβίωσή του.
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Έκκληση για ενότητα των μουσουλμάνων από τον ανώτατο ηγέτη

Ο Μοζτάμπα Χαμενεΐ καλεί τις μουσουλμανικές χώρες να ενωθούν ενάντια σε ΗΠΑ και Ισραήλ, με μήνυμα του έξι μήνες μετά τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Τονίζει πως η λύση βρίσκεται στην ενότητα και συνεργασία της μουσουλμανικής κοινότητας.