ΓΔ: 2458.36 -0.51% Τζίρος: 109.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:04:38
Πινακίδα στην Τεχεράνη

Ζημιές στο γραφείο του Al Araby στην Τεχεράνη από πλήγμα

Το Al Araby ανακοίνωσε ότι ισραηλινός πύραυλος έπληξε το γραφείο του στην Τεχεράνη, προκαλώντας ζημιές. Βίντεο δείχνουν σπασμένα τζάμια και συντρίμμια εντός και εκτός, ενώ γειτονικά κτίρια έχουν επίσης επηρεαστεί.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Araby του Κατάρ ανακοίνωσε ότι ένας ισραηλινός πύραυλος έπληξε το κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του στην Τεχεράνη, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην ιρανική πρωτεύουσα.

Πλάνα από το εσωτερικό του γραφείου δείχνουν σπασμένα τζάμια, θραύσματα γυαλιού και διάσπαρτα συντρίμμια. Στο εξωτερικό, γειτονικά κτίρια έχουν επίσης υποστεί ζημιές, ενώ οι δρόμοι γύρω από το σημείο είναι καλυμμένοι με υπολείμματα του πλήγματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το κτίριο της Κνεσέτ
ΔΙΕΘΝΗ

Δημοσκόπηση: Οι Ισραηλινοί βλέπουν το Ιράν νικητή στον πόλεμο

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Εβραϊκού Πανεπιστημίου, το 92% των Ισραηλινών πιστεύει πως το Ιράν βγήκε ενισχυμένο από τον πόλεμο, ενώ το 83% θεωρεί ότι η ασφάλεια του Ισραήλ μειώθηκε, παρά τη στήριξη στις ενέργειες στον Λίβανο.
Αμπάς Αραγτσί, Ιρανός διπλωμάτης
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Κατηγορίες κατά Ισραήλ για επιδίωξη διαρκούς πολέμου στον Λίβανο

Ο Ιρανός ΥΠΕΞ, Αμπάς Αραγτσί, κατηγόρησε το Ισραήλ για προσπάθεια διαρκούς πολέμου, μετά τη δήλωση του Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ πως «όλος ο Λίβανος πρέπει να καεί». Ο Αραγτσί χαρακτήρισε τις δηλώσεις γενοκτονικές και απειλή για όλη την ανθρωπότητα.
Πανοραμική της Βηρυτού
ΔΙΕΘΝΗ

Η Χεζμπολάχ διαμηνύει ετοιμότητα υπεράσπισης Λιβάνου απέναντι στο Ισραήλ

Η Χεζμπολάχ τόνισε ότι θα υπερασπιστεί τη γη και τον λαό του Λιβάνου με θάρρος απέναντι στο Ισραήλ, αρνούμενη παραβίαση της εκεχειρίας και αποδίδοντας ευθύνη για τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις στο Ισραήλ.