ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
σημαία Ισραήλ

Τρεις εκρήξεις στο Τελ Αβίβ μετά από συναγερμό για πυραύλους από Ιράν

Τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν στο Τελ Αβίβ μετά από συναγερμό για ιρανικούς πυραύλους. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως ενεργοποίησε αντιαεροπορική άμυνα και ότι πρόκειται για την έκτη τέτοια επίθεση από τα μεσάνυχτα.

Τρεις εκρήξεις συγκλόνισαν σήμερα το Τελ Αβίβ, έπειτα από συναγερμό που σήμανε για επίθεση ιρανικών πυραύλων, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι είχε «ταυτοποιήσει πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από το Ιράν προς το έδαφος του κράτους του Ισραήλ» και πρόσθεσε πως η αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε για να τους αναχαιτίσει.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ισραηλινός στρατός, η συγκεκριμένη εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν, με στόχο το κεντρικό Ισραήλ, είναι η έκτη επίθεση προς το ισραηλινό έδαφος από τα μεσάνυχτα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Εφικτή η ανατροπή του καθεστώτος στο Ιράν

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως η ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος είναι εφικτή και αποτελεί βασικό στόχο του Ισραήλ, τονίζοντας ότι το καθεστώς στο Ιράν είναι πιο αδύναμο από ποτέ και δίνει μάχη για την επιβίωσή του.
Λογότυπο Χεζμπολάχ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Χεζμπολάχ απειλεί με αντίποινα μετά τις φονικές επιθέσεις στο Λίβανο

Η Χεζμπολάχ προειδοποιεί για αντίποινα μετά τις ισραηλινές επιδρομές στον νότιο Λίβανο και καλεί τη Βηρυτό να διακόψει τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ, τονίζοντας ότι θα απαντήσει κατάλληλα για την υπεράσπιση του Λιβάνου.
Σημαία της Συρίας
ΔΙΕΘΝΗ

Συρία: Ο πρόεδρος Σάρα ζητά συμφωνία ασφαλείας με το Ισραήλ

Ο Σύρος πρόεδρος Αχμάντ αλ Σάρα δήλωσε στο Al Jazeera πως η Συρία επιδιώκει συμφωνία ασφαλείας με το Ισραήλ και άλλες χώρες, χωρίς να παραβιάζονται τα δικαιώματα στα Υψίπεδα του Γκολάν, ενώ λαμβάνει μέτρα στα σύνορα με το Ιράκ.