ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
δεξαμενόπλοιο σε σταθμό LNG
Εναέρια άποψη δεξαμενόπλοιου που ελλιμενίζεται σε σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).

ΗΑΕ: Αποκαταστάθηκε η φόρτωση πετρελαίου στο λιμάνι Φουτζάιρα

Η φόρτωση πετρελαίου στο λιμάνι της Φουτζάιρα των ΗΑΕ αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με πηγή της τοπικής πετρελαϊκής βιομηχανίας που μίλησε στο Reuters.

Η ικανότητα φόρτωσης πετρελαίου αποκαταστάθηκε πλήρως στο λιμάνι της Φουτζάιρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με πηγή της πετρελαϊκής βιομηχανίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή και μίλησε στο πρακτορείο Reuters.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλεγόμενα φορτηγά Μέση Ανατολή
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση στο λιμάνι Χορ Φακάν στα ΗΑΕ: Τραυματίστηκαν τέσσερις

Επίθεση δέχτηκε το λιμάνι Χορ Φακάν στα ΗΑΕ, με τέσσερις τραυματίες από συντρίμμια έπειτα από αναχαίτιση βλήματος. Ένας Νεπαλέζος σε σοβαρή κατάσταση και τρεις Πακιστανοί τραυματίες. Οι αρχές δεν ανακοίνωσαν την προέλευση του βλήματος.
Λάμπα και κέρματα
ΔΙΕΘΝΗ

Kpler: Η Ασία δέχεται τις βαρύτερες συνέπειες της ενεργειακής κρίσης

Η Ασία πλήττεται περισσότερο από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και αντιμετωπίζει σοβαρή ενεργειακή κρίση λόγω έλλειψης πόρων, προειδοποιεί η εταιρεία Kpler. Η κατάσταση είναι δύσκολη για μεγάλες χώρες όπως Κίνα, Φιλιππίνες και Ινδονησία.
Δεξαμενόπλοιο στο Ορμούζ
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν απειλεί με πλήρες κλείσιμο του Στενού του Χορμούζ

Το Ιράν απειλεί με πλήρες κλείσιμο του Στενού του Χορμούζ αν οι ΗΠΑ πλήξουν ιρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις. Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν επίσης για πλήρη καταστροφή αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή.