ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Καπνός πάνω από Βηρυτό
Πυκνός καπνός υψώνεται στον ουρανό από κτίρια της Βηρυτού, Λίβανος, κατά τη διάρκεια επίθεσης.

Λίβανος: 773 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές από 2 Μαρτίου

Οι αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο έχουν προκαλέσει 773 θανάτους, μεταξύ αυτών 103 παιδιά, και 1.933 τραυματίες από τις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του λιβανικού υπουργείου Υγείας.

Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον Λίβανο έχουν προκαλέσει τον θάνατο 773 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων 103 παιδιά, και τον τραυματισμό 1.933 άλλων, σύμφωνα με ανακοίνωση του λιβανικού υπουργείου Υγείας. Οι απώλειες αυτές καταγράφονται από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ στις 2 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο προηγούμενος απολογισμός που είχαν δώσει στη δημοσιότητα οι αρχές την Πέμπτη ανερχόταν σε 687 νεκρούς, γεγονός που δείχνει τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης στη χώρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καπνός πάνω από Βηρυτό
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβανος: Το 14% επηρεάζεται από εντολές εκκένωσης, λένε ΜΚΟ

Πάνω από το 1/8 του Λιβάνου έχει λάβει ισραηλινές εντολές εκκένωσης, ενώ ο ΟΗΕ καταγγέλλει εισβολές και οδοφράγματα από ισραηλινές δυνάμεις. Σχεδόν 700 νεκροί και 800.000 εκτοπισμένοι από τις επιθέσεις.
Καπνός στην Βηρυτό
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ προς Ισραήλ και Χεζμπολάχ: Σταματήστε τώρα τον πόλεμο στον Λίβανο

Ο Αντόνιο Γκουτέρες κάλεσε το Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός στον Λίβανο, τονίζοντας ότι η περιοχή χρειάζεται ισχυρά κράτη και όχι ένοπλες οργανώσεις, εκφράζοντας την ελπίδα για ειρηνικό Λίβανο.
Σημαίες Ισραήλ και Λιβάνου
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Ισραήλ θα συντρίψει Ιράν και Χεζμπολάχ

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου τόνισε ότι το Ισραήλ κατατροπώνει το καθεστώς του Ιράν και τη Χεζμπολάχ, υπογραμμίζοντας ότι η Χεζμπολάχ νιώθει ήδη τη δύναμή τους και θα πληρώσει βαρύ τίμημα για τις ενέργειές της.
Καπνός στην Βηρυτό
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβανος: Τουλάχιστον 2 χτυπήματα στο κέντρο Βηρυτού από Ισραήλ

Πολλά ισραηλινά πλήγματα έπληξαν κτίριο στο κέντρο της Βηρυτού, προκαλώντας πανικό και μαύρο καπνό, ενώ το Ισραήλ απειλεί με κατάληψη λιβανικών εδαφών. Από τον Μάρτιο, οι νεκροί φτάνουν τους 687 και οι εκτοπισμένοι τις 800.000.