Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Μπέβερλι Χιλς, όπου μια γυναίκα φέρεται να πυροβόλησε επανειλημμένα το σπίτι της Rihanna, με μία από τις σφαίρες να διαπερνά τον τοίχο της πολυτελούς έπαυλης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times και το δίκτυο NBC4, που επικαλούνται εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος Άντζελες, οι αρχές έλαβαν κλήση για το περιστατικό στις 13:21 (τοπική ώρα) την Κυριακή 8 Μαρτίου και προχώρησαν στην κράτηση μιας 30χρονης ύποπτης.
Η Rihanna βρισκόταν εντός του σπιτιού την ώρα των πυροβολισμών, αλλά δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με πηγή της Los Angeles Times. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για «περίπου 10 πυροβολισμούς» που ερίφθησαν από όχημα σταθμευμένο απέναντι από την πύλη της έπαυλης.
Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν στο σπίτι βρίσκονταν ο σύντροφός της, A$AP Rocky, και τα τρία παιδιά τους. Το περιοδικό PEOPLE αναφέρει ότι η διάσημη τραγουδίστρια είναι «καλά στην υγεία της».
«Ήταν τρομακτικό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι και να ακούς τις σφαίρες να χτυπούν τους τοίχους», δήλωσε ο Keith England στο FOX 11, προσθέτοντας ότι οι πυροβολισμοί ήταν απανωτοί: «Πιθανότατα γύρω στους 10».
Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα εντοπίστηκε σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 30χρονης γυναίκας, η οποία τελεί υπό κράτηση ενόψει της συνέχισης των ερευνών.