ΓΔ: 2507.99 -0.16% Τζίρος: 247.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Βίλνιους πανοραμική θέα
Πανοραμική άποψη Βίλνιους με εμβληματικό ναό και την πόλη στο βάθος.

Κλειστό το αεροδρόμιο του Βίλνιους λόγω ύποπτων αερόστατων

Το αεροδρόμιο Βίλνιους στη Λιθουανία ανέστειλε προσωρινά τη λειτουργία του λόγω ύποπτων αερόστατων στον εναέριο χώρο, συνεχίζοντας το πρόσφατο κύμα διαταραχών στην εναέρια κυκλοφορία της χώρας.

Το αεροδρόμιο του Βίλνιους στη Λιθουανία προχώρησε σε προσωρινή αναστολή των λειτουργιών του, λόγω της εμφάνισης ύποπτων αερόστατων στον εναέριο χώρο της περιοχής.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προστίθεται σε μια σειρά πρόσφατων διαταραχών και διακοπών της εναέριας κυκλοφορίας που έχουν σημειωθεί στη χώρα της Βαλτικής τους τελευταίους μήνες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίλνιους πανοραμική θέα
ΔΙΕΘΝΗ

Το αεροδρόμιο Βίλνιους έκλεισε ξανά λόγω «μπαλονιών» στον εναέριο χώρο

Η Λιθουανία έκλεισε ξανά το αεροδρόμιο Βίλνιους λόγω ύποπτων αντικειμένων, πιθανόν μπαλονιών ηλίου, στον εναέριο χώρο της. Είναι το τέταρτο παρόμοιο περιστατικό σε μία εβδομάδα, με ύποπτα μετεωρολογικά μπαλόνια από Λευκορωσία.
Βίλνιους πανοραμική θέα
ΔΙΕΘΝΗ

Βίλνιους: Αναστολή πτήσεων λόγω αερόστατων στο αεροδρόμιο

Στο Βίλνιους, οι αρχές ανέστειλαν τις πτήσεις λόγω ύποπτης παρουσίας αερόστατων στον εναέριο χώρο. Οι πτήσεις εκτρέπονται, σύμφωνα με το LRT και το πρακτορείο BNS, επικαλούμενα τοπικούς αξιωματούχους.
Κρεμλίνο στη Μόσχα
ΔΙΕΘΝΗ

Κρεμλίνο: Έκκληση στην Τουρκία για τις ουκρανικές επιθέσεις

Το Κρεμλίνο κάλεσε την Τουρκία και άλλες χώρες να συμβάλουν ώστε να σταματήσει η Ουκρανία τις επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, μετά από ρωσικές καταγγελίες για επίθεση σε σταθμό φυσικού αερίου που εξυπηρετεί τον αγωγό Blue Stream.
Απόστολος Τζιτζικώστας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Άμεση νέα νομοθεσία ΕΕ για τα δικαιώματα επιβατών

Ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών, Απόστολος Τζιτζικώστας, τόνισε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι η νέα αναθεώρηση για τα δικαιώματα των επιβατών ενισχύει την προστασία τους και παρέχει μεγαλύτερη προβλεψιμότητα στις αεροπορικές εταιρείες.
Γκιτάνας Ναουσέντα πρόεδρος
ΔΙΕΘΝΗ

Το Βίλνιους επιδιώκει ένταξη στη δυτική πυρηνική αποτροπή κατά Ρωσίας

Ο πρόεδρος της Λιθουανίας τόνισε την επιθυμία της χώρας για συμμετοχή στη δυτική πυρηνική αποτροπή και την κατάργηση του συνταγματικού περιορισμού στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στο έδαφός της, ενόψει της συνόδου του ΝΑΤΟ.