Η γαλλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ακόμη ατόμων στο πλαίσιο των ερευνών για την πρόσφατη κλοπή στο Λούβρο, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συλληφθέντες είναι δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 39 ετών, καθώς και δύο γυναίκες, ηλικίας 31 και 40 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι τέσσερα άλλα άτομα είχαν συλληφθεί στις 29 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου και βρίσκονται υπό επίσημη έρευνα.
Η υπόθεση αφορά τη διάρρηξη που σημειώθηκε στις 19 Οκτωβρίου, όταν διαρρήκτες κατάφεραν να εισέλθουν στο μουσείο του Λούβρου και να αφαιρέσουν, μέσα σε λίγα λεπτά, κοσμήματα αξίας 102 εκατομμυρίων δολαρίων. Η κλοπή προκάλεσε ανησυχίες για τα μέτρα ασφαλείας στο πιο πολυσύχναστο μουσείο του κόσμου, ενώ τα κλαπέντα κοσμήματα δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.