ΓΔ: 2062.73 1.10% Τζίρος: 220.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατεστραμμένο κτήριο Κίεβο
Πυροσβέστες επιχειρούν σε κατεστραμμένο κτήριο στο Κίεβο μετά από επίθεση.

Ουκρανία: Πυρκαγιά εξαιτίας αεροπορικής επιδρομής της Ρωσίας στο Χάρκοβο

Νυχτερινή αεροπορική επιδρομή της Ρωσίας προκάλεσε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας στο Χάρκοβο, ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης της βορειοανατολικής Ουκρανίας.

Νυχτερινή αεροπορική επιδρομή της Ρωσίας προκάλεσε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας στο Χάρκοβο, ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης της βορειοανατολικής Ουκρανίας που υφίσταται σποραδικά ρωσικά πλήγματα από την αρχή του πολέμου το 2022.

«Έχουμε μεγάλη πυρκαγιά», ανέφερε ο Ιχόρ Τερέχοφ μέσω Telegram. «Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων βρίσκονται επιτόπου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ως αυτή την ώρα», πρόσθεσε.

Δεν έχει υπάρξει αντίδραση από πλευράς Μόσχας ως αυτό το στάδιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τίτζα Κάλας Εσθονία
ΔΙΕΘΝΗ

Καταδίκη Ρουμανίας και Κάλας για την εισβολή ρωσικών drones στη Ρουμανία

Η Κάγια Κάλας και το ρουμανικό Υπουργείο Άμυνας καταδίκασαν τη χθεσινή παραβίαση του εναέριου χώρου της Ρουμανίας από ρωσικό drone, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη ενέργεια που απειλεί την περιφερειακή ασφάλεια.