ΓΔ: 2610.22 0.26% Τζίρος: 296.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ουκρανικά άρματα μάχης

Αντίθετο το Κίεβο στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις Πούτιν - Τραμπ

Ο Πούτιν θέλει να «διαπραγματευτεί την τύχη της Ευρώπης χωρίς την Ευρώπη. Θέλει να μιλήσει για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία. Αυτό δεν θα συμβεί» δήλωσε ο προσωπάρχης της ουκρανικής προεδρίας.

Η Ουκρανία είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε ειρηνευτική διαπραγμάτευση μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ εάν το Κίεβο και η Ευρώπη δεν συμμετάσχουν σε αυτές, προειδοποίησε σήμερα η ουκρανική προεδρία.

Ο Πούτιν θέλει να «διαπραγματευτεί την τύχη της Ευρώπης χωρίς την Ευρώπη. Θέλει να μιλήσει για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία. Αυτό δεν θα συμβεί. Ο Πούτιν πρέπει ο ίδιος να επανέλθει στην πραγματικότητα, ή θα τον επαναφέρουν στην πραγματικότητα», δήλωσε ο προσωπάρχης της ουκρανικής προεδρίας Αντρίι Γερμάκ σε ανάρτησή του στο Telegram.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάρκο Ρούμπιο ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ρούμπιο: Ο Τραμπ θέλει να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο, από το Ουζμπεκιστάν, τόνισε πως Ουκρανία και Ρωσία πρέπει να επικεντρωθούν στον τερματισμό του πολέμου. Ανέφερε πως δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει συνάντηση ηγετών ΗΠΑ-Ρωσίας-Κίνας για το θέμα.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Η Δύση ενθαρρύνει τον Πούτιν αναστέλλοντας κυρώσεις στη Ρωσία

Ο Ζελένσκι κατηγόρησε τον Τραμπ ότι με την αναστολή των κυρώσεων ανταμείβει και ενθαρρύνει τον Πούτιν, καλώντας τους συμμάχους να διατηρήσουν πίεση στη Ρωσία. Ο Τραμπ υπέγραψε την αναστολή λίγο πριν αυτές τεθούν σε ισχύ.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Πρώτη φορά χωρίς ρωσικά πλήγματα σε ουκρανική ενέργεια μετά τη «εκεχειρία» Τραμπ

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση Τραμπ για «ενεργειακή εκεχειρία», η Ρωσία δεν έπληξε ουκρανικούς ενεργειακούς στόχους, αλλά βομβάρδισε δίκτυα συγκοινωνίας. Το Κρεμλίνο ανέφερε ότι οι επαφές συνεχίζονται χωρίς άλλες λεπτομέρειες.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Η Ρωσία δεν θέλει ενεργειακή εκεχειρία μετά τις νέες επιθέσεις

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ρωσία δεν αποδέχεται εκεχειρία της Δύσης για τις ενεργειακές επιθέσεις, καθώς σήμερα χτυπήθηκαν έξι ενεργειακές υποδομές στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι η Μόσχα επιδιώκει μεγαλύτερα έσοδα για τον πόλεμο.
Άνωθεν θέα ντρόουν πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο νεκροί από ουκρανικές επιθέσεις drones σε ρωσικό έδαφος

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός ουκρανικών επιθέσεων με drones στη ρωσική περιφέρεια Μπιέλγκοροντ, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Μεταξύ των θυμάτων είναι ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρή επίθεση Ρωσίας στην Ουκρανία με drones και πυραύλους, 20 νεκροί

Η Ρωσία εξαπέλυσε σφοδρές επιθέσεις με πυραύλους και drones στην Ουκρανία, σκοτώνοντας τουλάχιστον 20 άτομα. Πύραυλος χτύπησε πολυκατοικία στην Πρίλουκι με 14 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 4 παιδιά, και πάνω από 50 τραυματίες.