ΓΔ: 2346.72 1.38% Τζίρος: 453.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:32
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ
φωτο: Shutterstock

Εντυπωσίασε η Μελάνια Τραμπ με την κομψότητά της στο Καπιτώλιο

Το ζεύγος Τραμπ χόρεψε το «The Battle Hymn of the Republic» που έπαιξε η μπάντα των πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών, προτού ανέβουν στη σκηνή ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς και η σύζυγός του Ούσα.

Μετά την ορκωμοσία στο Καπιτώλιο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ έκαναν μία εντυπωσιακή είσοδο στην τελετή Commander-in-Chief ball στο Συνεδριακό Κέντρο Walter E. Washington στην Ουάσιγκτον.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν εντυπωσιακή για μία ακόμη φορά με μία μάξι δημιουργία σε λευκό χρώμα η οποία είχε μία μαύρη γεωμετρική λωρίδα κεντημένη επάνω της και ένα μικρό σκίσιμο. Τη συνδύασε με λευκές γόβες και ένα χοντρό, μαύρο τσόκερ στο λαιμό της με μία ιδιαίτερη καρφίτσα.

Σύμφωνα με το People, το φόρεμα σχεδιάστηκε από τον Ερβέ Πιέρ, τον επί σειρά ετών σύμβουλο μόδας της Μελάνια ο οποίος είχε αναλάβει την αντίστοιχη εμφάνισή της το 2017.

Το ζεύγος Τραμπ χόρεψε το «The Battle Hymn of the Republic» που έπαιξε η μπάντα των πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών, προτού ανέβουν στη σκηνή ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς και η σύζυγός του Ούσα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ-Ινδία: Νέα εμπορική συμφωνία, μείωση δασμών και αλλαγή στο πετρέλαιο

Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με Ινδία: Μείωση δασμών στα ινδικά προϊόντα από 25% σε 18%, η Ινδία θα αγοράζει περισσότερο αμερικανικό πετρέλαιο και προϊόντα αξίας άνω των 500 δισ. δολαρίων, σταματώντας τις εισαγωγές από Ρωσία.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ συνομίλησε με FBI για έρευνα εκλογικής νοθείας στη Τζόρτζια το 2020

Ο Τραμπ συνομίλησε τηλεφωνικά με πράκτορες του FBI, μία ημέρα μετά την έρευνα σε εκλογικό γραφείο στη Τζόρτζια για τους ισχυρισμούς περί νοθείας στις εκλογές του 2020, σύμφωνα με τη New York Times.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση ΗΠΑ-Ιράν στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή (Axios)

Ο απεσταλμένος του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον Ιρανό υπουργό Αραγτσί στην Κωνσταντινούπολη για συζητήσεις σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, σύμφωνα με το Axios.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Δεν λάβαμε τελεσίγραφο από Τραμπ, συνομιλίες με ΕΕ για τους Φρουρούς

Το Ιράν διέψευσε ότι έλαβε τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ για το πυρηνικό του πρόγραμμα, τονίζοντας ότι πάντα συμμετέχει με ειλικρίνεια στις διπλωματικές διαδικασίες, καθώς οι ΗΠΑ απειλούν με στρατιωτική επέμβαση.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Πλησιάζει τελική συμφωνία διαπραγμάτευσης με ΗΠΑ, λέει η Τεχεράνη

Το Ιράν αναμένει σύντομα οριστικοποίηση πλαισίου διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ για αποκλιμάκωση της έντασης, δήλωσε ο εκπρόσωπος Εξωτερικών, ενώ ο Τραμπ απειλεί με επέμβαση και αυξάνει στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Απειλεί μήνυση σε Τρέβορ Νόα για σχόλια στα Grammy για τον Έπστιν

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε με νομικά μέτρα κατά του Τρέβορ Νόα λόγω αναφοράς του στην υπόθεση Έπστιν στα Grammy, χαρακτηρίζοντας τη διοργάνωση 'χειρότερη' και συγκρίνοντας τον Νόα με τον Τζίμι Κίμελ στα Όσκαρ.