ΓΔ: 2593.29 -0.01% Τζίρος: 105.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:16:37
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό

Τραμπ: Kανένας πρόεδρος δεν αντιμετωπίστηκε τόσο κακόβουλα όσο εγώ

Σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Truth Social, ξεσπάει λέγοντας: «Διεφθαρμένοι Δημοκρατικοί δικαστές και εισαγγελείς έχουν επιτεθεί σε έναν πολιτικό αντίπαλο του προέδρου, δηλαδή εμένα, με επίπεδα αδικίας που δεν έχουν προηγούμενο».

Νέα επίθεση κατά δικαστών και εισαγγελέων εξαπέλυσε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόφαση να καταδικαστεί στις 10 Ιανουαρίου.

Η καταδίκη του Ντόναλντ Τραμπ από τον δικαστή Χουάν Μέρτσαν στη Νέα Υόρκη έρχεται από το γεγονός πως ο δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, πλήρωσε 130.000 δολάρια στην πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Στόρμι Ντάνιελς τις ημέρες πριν από τις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ για να κρατήσει κρυφή την σχέση τους.

Σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Truth Social, o Ντόναλντ Τραμπ ξεσπάει λέγοντας: «Διεφθαρμένοι Δημοκρατικοί δικαστές και εισαγγελείς έχουν επιτεθεί σε έναν πολιτικό αντίπαλο του προέδρου, δηλαδή εμένα, με επίπεδα αδικίας που δεν έχουν προηγούμενο».

Αναλυτικά η ανάρτηση Τραμπ: «Ουδέποτε υπήρξε Πρόεδρος που να έχει αντιμετωπιστεί με τόσο κακόβουλο και παράνομο τρόπο όσο εγώ. Διεφθαρμένοι Δημοκρατικοί δικαστές και εισαγγελείς έχουν επιτεθεί σε έναν πολιτικό αντίπαλο του Προέδρου, δηλαδή εμένα, με επίπεδα αδικίας που δεν έχουν προηγούμενο.

Δικαστές είτε διεφθαρμένοι, είτε τόσο τυφλωμένοι από το μίσος τους απέναντί μου και στην πολιτική μου ιδεολογία για την “αναγέννηση της Αμερικής”, γελοιοποιούν το δικαστικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ο κόσμος παρακολουθεί με αποστροφή.

Ο ψυχικά διαταραγμένος Τζακ Σμιθ, ο κακόβουλος εισαγγελέας που διορίστηκε από τον διεφθαρμένο Τζο Μπάιντεν για να με καταστρέψει, κρίθηκε ότι διορίστηκε παράνομα από το διεφθαρμένο υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI, και όλες οι κατηγορίες εναντίον μου απορρίφθηκαν.

Η παράνομη έφοδός του στο σπίτι μου, στο Μαρ-α-Λάγκο, θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο “βρώμικα κόλπα” που χρησιμοποίησε ποτέ ένας υποψήφιος, ο “κοιμισμένος” Τζο Μπάιντεν, εναντίον ενός άλλου. Παρά τα παραπάνω, εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη ότι τα Εφετεία θα φέρουν δικαιοσύνη στην Αμερική».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Η ABC της Disney προσφεύγει κατά Τραμπ για ελευθερία έκφρασης

Το ABC, θυγατρική της Disney, μηνύει την κυβέρνηση Τραμπ και την FCC, υποστηρίζοντας ότι απειλούν την ελευθερία του λόγου με πιέσεις για ανάκληση των αδειών του, λόγω διαφωνίας με το περιεχόμενο των εκπομπών του.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση Τραμπ για αποζημίωση

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε νέα προσφυγή του Τραμπ για αναίρεση καταδίκης του να πληρώσει 5,6 εκατ. δολάρια στη συγγραφέα Κάρολ για σεξουαλική επίθεση και δυσφήμηση, χωρίς να αιτιολογήσει την απόφαση.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Απορρίφθηκε η αγωγή Τραμπ κατά Χάρβαρντ για τις διαδηλώσεις Ισραήλ

Ομοσπονδιακός δικαστής της Βοστόνης απέρριψε την αγωγή της κυβέρνησης Τραμπ κατά του Χάρβαρντ για ανοχή σε αντισημιτικές ενέργειες υπέρ Παλαιστινίων, κρίνοντας πως δεν υπήρξαν επαρκή στοιχεία για παραβίαση των πολιτικών δικαιωμάτων.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Μήνυση κατά Τραμπ για πώληση πρόσβασης σε αναρτήσεις στο Truth Social

Δύο αμερικανικά ΜΜΕ κατέθεσαν αγωγή στη Νέα Υόρκη κατά της πώλησης προνομιακής πρόσβασης στις αναρτήσεις του Τραμπ στο Truth Social, χαρακτηρίζοντας το σύστημα «διεφθαρμένο και αντισυνταγματικό».
Ο Λευκός Οίκος
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Οριακή έγκριση Τοντ Μπλανς ως υπουργού Δικαιοσύνης από Γερουσία

Με οριακή πλειοψηφία (50-49) οι Ρεπουμπλικάνοι στη Γερουσία επικύρωσαν τον Τοντ Μπλανς ως Γενικό Εισαγγελέα, παρά δικομματικές ανησυχίες για την ανεξαρτησία του. Κόλινς και Μουρκόφσκι ψήφισαν κατά του διορισμού.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: «Εθνική ντροπή» το μπλόκο στο χορευτικό σαλόνι του Λευκού Οίκου

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «εθνική ντροπή» τη δικαστική απόφαση που μπλοκάρει τη δημιουργία αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο, δηλώνοντας πως απειλεί την εθνική ασφάλεια και προανήγγειλε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο.