ΓΔ: 2634.24 1.34% Τζίρος: 194.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Βρετανική αστυνομία Λονδίνο
Αστυνομικοί της βρετανικής αστυνομίας συνομιλούν τη νύχτα στο Λονδίνο, κοντά σε αστυνομικά βαν.

Αυτοκίνητο καβάλησε πεζοδρόμιο προκαλώντας αναστάτωση στο Λονδίνο

Η Αστυνομία κλήθηκε στις 12.45 π.μ. μετά από αναφορές για ένα ατύχημα, που προκάλεσε ένα αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Ο 31χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας.

Αναστάτωση στο κεντρικό Λονδίνο τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζοδρόμιο, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, που βρίσκονταν στο σημείο. Το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Shaftesbury Avenue, με έναν εκ των τραυματιών να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο οδηγός του οχήματος συνεληφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας.

Οι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας κλήθηκαν στις 12.45 π.μ. μετά από αναφορές για ένα ατύχημα, που προκάλεσε ένα αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Ο 31χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας, επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία αναφέρει ότι το περιστατικό έχει επιβεβαιωθεί ως μεμονωμένο και δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Η λεωφόρος Shaftesbury είναι ένας σημαντικός δρόμος στο West End του Λονδίνου, που θεωρείται η «καρδιά» της θεατρικής περιοχής της πόλης.

«Πιστεύεται ότι ο ύποπτος ενεπλάκη σε διαπληκτισμό σε νυχτερινό κέντρο πριν μπει στο αυτοκίνητό του και καβαλήσει το πεζοδρόμιο», τόνισε αξιωματούχος της Αστυνομίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Δολοφόνος καταδικάστηκε για δύο γυναικοκτονίες, συγγνώμη από την αστυνομία

Ο 40χρονος Σάιμον Λέβι καταδικάστηκε για δύο δολοφονίες και βιασμό στο Λονδίνο, ενώ οι Αρχές παραδέχτηκαν λάθη που του επέτρεψαν να συνεχίσει τη δράση του και μετά τη σύλληψή του για μία από τις δολοφονίες.
Βρετανική σημαία Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Η επίθεση στο Κόβεντ Γκάρντεν δεν ήταν τρομοκρατική

Τέσσερις άνδρες τραυματίστηκαν από επίθεση στο Κόβεντ Γκάρντεν, στο κέντρο του Λονδίνου. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 12:30 και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάστασή τους.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Τέσσερις άνδρες μαχαιρώθηκαν στο Κόβεν Γκάρντεν, συνελήφθη 47χρονη

Τέσσερις άνδρες τραυματίστηκαν με μαχαίρι στο Κόβεντ Γκάρντεν στο Λονδίνο. Μια γυναίκα συνελήφθη ως βασική ύποπτη, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Σφύρα δικαστηρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 46χρονη εμφανίζεται σε βρετανικό δικαστήριο για έκδοσή της στην Ελλάδα

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ 46χρονη Ελληνίδα, μετά από διεθνές αίτημα των ελληνικών αρχών, για εμπλοκή σε επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό σε τράπεζα το 2010. Εμφανίζεται στο δικαστήριο του Γουέστμινστερ αύριο για την έκδοσή της.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Κάθειρξη σε Ρουμάνους για μαχαίρωμα Βρετανοϊρανού δημοσιογράφου

Δύο Ρουμάνοι καταδικάστηκαν σε 8 και 12 χρόνια φυλάκιση για την επίθεση κατά Ιρανού δημοσιογράφου στο Λονδίνο, ενέργεια που θεωρείται ότι έγινε για λογαριασμό της Τεχεράνης σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές.