ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Εξόρυξη πετρελαίου ηλιοβασίλεμα
Φώτο: Shutterstock

Σε ανοδική πορεία οι τιμές του πετρελαίου

Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται σήμερα στις ασιατικές αγορές, σημειώνοντας μικρή άνοδο και πάλι.

Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται σήμερα στις ασιατικές αγορές, σημειώνοντας μικρή άνοδο και πάλι.

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent καταγράφηκαν στα 62,04 δολάρια το βαρέλι, αυξημένες κατά 0,81%, ενώ οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου αυξήθηκαν κατά 1,03% στα 57,10 δολάρια το βαρέλι. Σημειώνεται ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση νέου υπουργού ενέργειας στην Σαουδική Αραβία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Επιθέσεις Χούθι σε εγκαταστάσεις της Saudi Aramco στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι επιτέθηκαν με drones και πυραύλους σε εγκαταστάσεις της Saudi Aramco στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας, απειλώντας με κλιμάκωση. Πρόκειται για επανέναρξη εχθροπραξιών με τη Σαουδική Αραβία έπειτα από τετραετή εκεχειρία.
Χρηματιστηριακή αγορά γραφικά
ΑΓΟΡΕΣ

Εβδομάδα ανόδου 1,86% στο Χρηματιστήριο, στήριξη από τράπεζες

Στις 2.492,71 μονάδες με άνοδο 1,49% και τζίρο 262,9 εκατ. ευρώ έκλεισε την εβδομάδα ο Γενικός Δείκτης. Τράπεζες και επιλεγμένα βαριά χαρτιά έφεραν άνοδο. Το καλό κλίμα στην Ευρώπη αρωγός στην κίνηση του Χ.Α.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Απειλεί Χούθι και Ιράν με αυστηρή στρατιωτική απάντηση

Ο Τραμπ κατηγόρησε το Ιράν για τις επιθέσεις των Χούθι κατά σαουδαραβικών πετρελαιοφόρων στην Υεμένη και προειδοποίησε και τα δύο μέρη με «σφοδρή στρατιωτική τιμωρία» σε νέα ανάρτησή του στο Truth Social.