Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας ανακοίνωσε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της Σήραγγας Τ4, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης.
Ειδικότερα, αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, από τις 8:00 έως τις 20:00, ή έως την ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές τελειώσουν νωρίτερα, θα ισχύσει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434 χλμ.) έως τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438 χλμ.).
Η απαγόρευση αφορά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, τόσο προς Αθήνα όσο και προς Θεσσαλονίκη, στο συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης, σύμφωνα με τις σχετικές σημάνσεις και οδηγίες της Τροχαίας.
Παράλληλα, για τα οχήματα που κινούνται από την πόλη της Κατερίνης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, η είσοδος του ημιανισόπεδου Ανατολικού κόμβου Κατερίνης θα παραμείνει κανονικά ανοικτή.