ΓΔ: 2613.23 -0.02% Τζίρος: 212.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κίνηση ταξί στο κέντρο

Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο Αθήνας 27-28 Νοεμβρίου λόγω έργων

Στις 27-28 Νοεμβρίου, από 10:00 ως 17:00, θα γίνουν σύντομες διακοπές κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα της Συγγρού και της Βασ. Αμαλίας (Αθ. Διάκου έως Βασ. Όλγας, προς Σύνταγμα). Οι οδηγοί καλούνται να δείχνουν προσοχή και να ακολουθούν τη σήμανση.

Ολιγόλεπτες και σταδιακές διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 17:00, λόγω εργασιών στη λεωφόρο Συγγρού και στη συνέχεια στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας.

Οι διακοπές αφορούν τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα από την οδό Αθανασίου Διάκου έως τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στο ρεύμα προς Σύνταγμα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστός σταθμός μετρό
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Μεταβολές στη λειτουργία της Γραμμής 3: Κλείσιμο σταθμών από 21:40, Κυριακή-Πέμπτη

Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών στη Γραμμή 3 του Μετρό. Από 26/7 οι σταθμοί «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείνουν νωρίτερα, 21:40, Κυριακή-Πέμπτη. Οι συρμοί θα λειτουργούν σε τμήματα της γραμμής.
Τραμ στον Σύνταγμα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ξανά σε λειτουργία η στάση Τραμ «Ζάππειο» - Κανονικά τα δρομολόγια

Από αύριο, Παρασκευή, λειτουργεί ξανά η στάση Τραμ «Ζάππειο» (προς Σύνταγμα) στη νέα της θέση στη Βασιλίσσης Όλγας και η κυκλοφορία επιστρέφει κανονικά σε όλη τη Γραμμή 6 Πικροδάφνη-Σύνταγμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.