Ολιγόλεπτες πλήρεις διακοπές της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, λόγω δοκιμών στατικότητας γεφυρών. Οι διακοπές θα λάβουν χώρα σταδιακά από τις 00:00 έως τις 07:00, στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2025.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, οι διακοπές θα επηρεάσουν τη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος (στον κλάδο εξόδου από Φάληρο προς Πειραιά), τον κλάδο εξόδου του κυκλικού κόμβου Παλαιάς Λεωφ. Ποσειδώνος/Ιωάννου Φιξ (ρεύμα προς Πειραιά), τη Λεωφόρο Συγγρού (ρεύμα προς Πειραιά), καθώς και τη Λεωφόρο Ποσειδώνος άνωθεν της εξόδου από τον κυκλικό κόμβο ΣΕΦ προς Εθνάρχου Μακαρίου και Δημ. Φαληρέως.
Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, οι διακοπές θα αφορούν τη γέφυρα εξόδου Αλιπέδου (προς τη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου), το υπερυψωμένο τμήμα της Λεωφόρου Κηφισού και τη γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Λεωφόρου Κηφισού και Πειραιώς.
Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση από τα συγκεκριμένα οδικά τμήματα κατά τη διάρκεια των εργασιών και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων, ώστε να αποφευχθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα.