ΓΔ: 2159.08 0.74% Τζίρος: 116.56 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:29:43
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
Φώτο: Shutterstock

Έργα στη Βασ. Αμαλίας: Διακοπή κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα έως Οκτώβριο

Από 2/9 έως 31/10/2025 η αριστερή λωρίδα στη λεωφ. Βασ. Αμαλίας κλείνει τμηματικά για έργα. Η κυκλοφορία διεξάγεται εκ περιτροπής, με αυξημένη κίνηση και προσοχή οδηγών.

Η προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας θα εφαρμοστεί κατά το χρονικό διάστημα από 2 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2025. Τα έργα θα εκτελούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στο τμήμα της λεωφόρου μεταξύ των οδών Δαιδάλου και Δ. Αρεοπαγίτου, επηρεάζοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων «η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής». Η ρύθμιση αυτή αναμένεται να δημιουργήσει ιδιαίτερη επιβάρυνση στο οδικό δίκτυο και κυρίως στους οδηγούς που διέρχονται καθημερινά από τη συγκεκριμένη λεωφόρο.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να παραμένουν σε εγρήγορση κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών. Επισημαίνεται η ανάγκη αυξημένης προσοχής και η συμμόρφωση με την υπάρχουσα οδική σήμανση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής κυκλοφορία, καθώς και η αποφυγή ατυχημάτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

κίνηση αυτοκινήτων δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας μετά τη λήξη των έκτακτων ρυθμίσεων για τον Ημιμαραθώνιο, ενώ η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας παραμένει κλειστή λόγω εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Αττική Οδός ανισόπεδος κόμβος
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό Παλλήνης έως 30 Απριλίου

Από 27/2 έως 30/4 θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό, στην Παλλήνη, λόγω εργασιών συντήρησης. Θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα και η λωρίδα επιβράδυνσης προς Ραφήνα στον Α/Κ Παλλήνης.
Κίνηση ταξί στο κέντρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο Αθήνας το Σάββατο λόγω Τεμπών

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το πρωί του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, λόγω συγκεντρώσεων για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη. Συνιστάται στους οδηγούς να αποφεύγουν το κέντρο.
Τροχαίο με μηχανή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεθυσμένος οδηγός μηχανής παρέσυρε και σκότωσε πεζή στην Πατησίων

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη μετά τα μεσάνυχτα στην Πατησίων, όταν 28χρονος με μηχανή χτύπησε 74χρονη πεζή, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της. Ο οδηγός συνελήφθη με αλκοόλ πάνω από το όριο. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.
Τροχαίο με μηχανή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με πεζή στην Πατησίων από διερχόμενη μηχανή

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Αθήνας, όταν 28χρονος οδηγός μηχανής παρέσυρε 74χρονη πεζή στη διασταύρωση Πατησίων και Τροίας. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υπέκυψε.
Κόμβος Αττική Οδός Μεταμόρφωση
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Αλλαγές στην κυκλοφορία στον Κηφισό στις 19, 20 και 23 Ιανουαρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό στις 19, 20 και 23 Ιανουαρίου λόγω έργων. Θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα σε τμήματα του Κηφισού, από Πειραιώς έως Αγίας Άννης, 09:00-15:00 προς Λαμία.