ΓΔ: 2701.27 -0.02% Τζίρος: 224.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:18:36
Επαγγελματικός προσανατολισμός άνδρας
Φωτο: Shutterstock

Ημέρα Καριέρας από την ELPEN στην Κερατέα για νέες θέσεις εργασίας

Η ELPEN διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στις 14/6 στην Κερατέα, αναζητώντας προσωπικό από την τοπική κοινωνία για το νέο εργοστάσιό της.

Η ELPEN, τιμώντας τη μακρόχρονη δέσμευσή της στην ενίσχυση της τοπικής απασχόλησης, αναζητά ανθρώπινο δυναμικό από την περιοχή της Κερατέας για τη στελέχωση του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου της. 

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει Ημέρα Καριέρας το Σάββατο 14 Ιουνίου 2025, στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά, από τις 09:00 έως τις 16:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν βιογραφικά και να συμμετάσχουν σε προκαταρκτικές συνεντεύξεις για πληθώρα διαθέσιμων θέσεων εργασίας. 

Οι ειδικότητες αφορούν κυρίως την παραγωγή, τη συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη, τη μηχανική, την ποιότητα και τη διοικητική υποστήριξη.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά χειριστές μηχανών, εργάτες παραγωγής και συσκευασίας, αποθηκάριους, τεχνίτες, μηχανικούς, αναλυτές ποιότητας (QA/QC), υπαλλήλους ΙΤ και οικονομικών υπηρεσιών, μεταξύ άλλων.

Με παρουσία 60 ετών στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, η ELPEN αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ανατολική Αττική, με περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους στον όμιλο. 

Οι πρόσφατες επενδύσεις της προβλέπεται να δημιουργήσουν πάνω από 1.500 νέες θέσεις εργασίας, υπογραμμίζοντας τη στρατηγική της επιλογή να επενδύει στους ανθρώπους και την τοπική ανάπτυξη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέες επενδύσεις στη βιομηχανία φαρμάκου ανοίγουν 5.000 θέσεις εργασίας

Πάνω από 600 εκατ. ευρώ θα επενδυθούν από τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες μέχρι το 2027 καθώς οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης δίνουν σημαντική ώθηση στα πλάνα των επιχειρήσεων για ανάπτυξη.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα οράματά μου για τη χώρα γίνονται σήμερα πράξη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Athens LifeTech Park στα Σπάτα, και τόνισε ότι αποτελεί γέφυρα με το μέλλον και τη διασπορά, επισημαίνοντας τη σημασία του για την έρευνα, τις νεοφυείς επιχειρήσεις και την καινοτομία.
Άδειο σχολικό θρανίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ: Γιατί το επάγγελμα του εκπαιδευτικού παύει να ελκύει

Η μελέτη του ΚΑΝΕΠ/ΕΕ για το εκπαιδευτικό επάγγελμα στην Ελλάδα αναδεικνύει πως οι όροι εργασίας, η επαγγελματική σταθερότητα και η παρουσία αναπληρωτών έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με την προσωρινότητα να γίνεται μόνιμη.
Επενδύσεις στην Ελλάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ManpowerGroup: Αισιόδοξες οι προοπτικές απασχόλησης για το δ' τρίμηνο 2026

Αισιοδοξία στην ελληνική αγορά εργασίας για το δ' τρίμηνο του 2026, με τον δείκτη προοπτικών απασχόλησης να αυξάνεται στις 15 μονάδες. Ισχυρότερες προσλήψεις αναμένονται σε τουρισμό, ξενοδοχεία και εστίαση.
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτημα για το κόστος συμμετοχής της ΔΥΠΑ στη ΔΕΘ από την Αριστερά

Η Ελ. Αριστερή Συμπαράταξη ζητά απαντήσεις για το κόστος παρουσίας της ΔΥΠΑ στη ΔΕΘ, αναφέροντας πως η δαπάνη ίσως ξεπερνά τα 500.000 ευρώ και εκφράζει ανησυχίες για σπατάλη πόρων και προβλήματα στη λειτουργία της Υπηρεσίας.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πλούτος vs μισθός: Η νέα κοινωνική διαίρεση που αλλάζει τα πάντα

Η περιουσία αυξάνεται ταχύτερα από τα εισοδήματα και αλλάζει τους όρους της κοινωνικής ανόδου. Γιατί το «τι έχεις» μετρά πλέον όσο —ή περισσότερο— από το «τι κερδίζεις». Γράφει ο Δημήτρης Πασχαλέρης*