ΓΔ: 2679.97 0.48% Τζίρος: 239.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Kykloforiakes-rythmiseis
Φωτο: ΑΠΕ

Ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθηνών-Σουνίου εξαιτίας ποδηλατικού αγώνα

Λόγω του ποδηλατικού αγώνα "ATTICA RACE 2025", την Κυριακή θα επιβληθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου λόγω της διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα με την επωνυμία ''ATTICA RACE 2025''.

Ειδικότερα κατά τις ώρες 09.30΄ - 14.30΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ως εξής:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι το 52 χλμ (Ανάβυσσος), ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.
  • Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από το 52 χλμ (Ανάβυσσος) μέχρι το 72 χλμ (Σούνιο), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην παραπάνω διαδρομή και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμ διαφήμιση banner
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα δρομολόγια Τραμ, μειωμένη αναμονή για τους επιβάτες

Αναβαθμίζεται ο σχεδιασμός των αστικών συγκοινωνιών στην Αθήνα, με νέο επιχειρησιακό πλάνο για το τραμ από 7 Σεπτεμβρίου, που αυξάνει τα δρομολόγια στις ώρες αιχμής και μειώνει τα διαστήματα αναμονής για μεγαλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Τρεις ανήλικες συνελήφθησαν για ληστεία 24χρονης

Τρεις ανήλικες, 13 και 15 ετών, συνελήφθησαν για ληστεία 24χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα. Αφαίρεσαν με βία την τσάντα της, τραυματίζοντάς τη στο κεφάλι. Εντοπίστηκαν σύντομα από αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο τμήμα.
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26 συλλήψεις σε ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκους ανοχής στην Αττική

Έλεγχοι σε 10 οίκους ανοχής σε Αθήνα, Περιστέρι, Άγιο Δημήτριο και Δάφνη οδήγησαν στη σύλληψη 26 ατόμων για παραβίαση σφραγίδων και ελλιπή έγγραφα διαμονής, αν και υπήρχαν αποφάσεις σφράγισης από τις δημοτικές Αρχές.
Πυρκαγιά σε ύπαιθρο Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Αθήνα και Καλαμάτα από πρόθεση

Συνελήφθη 36χρονος για απόπειρα εμπρησμού στον Βοτανικό Κήπο Αθήνας και 60χρονος για επαναλαμβανόμενο εμπρησμό σε ξηρά χόρτα στην Καλαμάτα. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ ερευνώνται τυχόν άλλες εμπλοκές τους.
Κατεδάφιση κτιρίου έργο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησε η κατεδάφιση του κτιρίου Badminton μετά από απόφαση Δένδια

Με εντολή του υπουργού Ν. Δένδια, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ξεκίνησε την κατεδάφιση του κτιρίου Badminton στο Γουδή, εφαρμόζοντας δικαστική απόφαση και διασφαλίζοντας τη νομιμότητα για την πλήρως ανήκουσα στον φορέα έκταση.