ΓΔ: 2362.35 -0.17% Τζίρος: 467.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
New York Times, Media
Φωτο: Shutterstock

Εξαγορά της εταιρείας παιχνιδιών Wordle από τους New York Times

Η εξαγορά αυτή θα βοηθήσει τους New York Times να διευρύνουν το ψηφιακό περιεχόμενό τους καθώς προσπαθούν να επιτύχουν τον στόχο τους για 10 εκατ. συνδρομητές μέχρι το 2025.

H New York Times ανακοίνωσε σήμερα πως απέκτησε το Wordle, ένα παιχνίδι λέξεων στο διαδίκτυο, η δημοτικότητα του οποίου έχει αυξηθεί κάθετα προσφάτως, έναντι χαμηλού επταψήφιου χρηματικού ποσού, το οποίο παρέμεινε αδιευκρίνιστο.

Η εξαγορά αυτή θα βοηθήσει τους New York Times να διευρύνουν το ψηφιακό περιεχόμενό τους καθώς προσπαθούν να επιτύχουν τον στόχο τους για 10 εκατ. συνδρομητές μέχρι το 2025. Αυτό το διαδικτυακό παιγνίδι δίνει στον παίκτη έξι ευκαιρίες για να μαντέψει τη μυστική λέξη με πέντε γράμματα της ημέρας κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερες προσπάθειες.

Το Wordle -που κυκλοφόρησε αρχικά τον Οκτώβριο από τον πρώην μηχανικό λογισμικών της Reddit Τζος Γουόρντλ (Josh Wardle)- θα συνεχίσει να διατίθεται δωρεάν και δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους κανόνες του, ανακοίνωσε η NYT.

«Το Wordle θα εντάσσεται τώρα στην καθημερινότητά μας, δίνοντας σε εκατομμύρια επιπλέον ανθρώπους σε όλο τον κόσμο άλλον ένα λόγο για να στραφούν στους The Times για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες για ειδήσεις και για τη ζωή τους», πρόσθεσε.

Τα παιγνίδια και οι γρίφοι αποτελούν σημαντικό μέρος της στρατηγικής της NYT για να κρατήσει το κοινό προσηλωμένο στις εφαρμογές και τους ιστότοπούς της, καθώς περισσότεροι αναγνώστες χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα και τα τάμπλετ τους για την καθημερινή τους δόση ειδήσεων και ψυχαγωγίας.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ ομιλία ΟΗΕ
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Πρώτη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» στις 19 Φεβρουαρίου

Το Συμβούλιο Ειρήνης που ίδρυσε ο Τραμπ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συνάντηση ηγετών στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσινγκτον, με στόχο και τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τη Γάζα, σύμφωνα με αμερικανό αξιωματούχο.
Νετανιάχου και Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου και Τραμπ συναντώνται την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον

Ο Νετανιάχου θα συναντηθεί με τον Τραμπ στην Ουάσινγκτον για να συζητήσουν τις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν. Ζητά περιορισμό πυραύλων και διακοπή στήριξης προς τον ιρανικό άξονα. Νέος γύρος συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν λήξη του πολέμου στην Ουκρανία ως τον Ιούνιο

Ο Ζελένσκι δήλωσε πως οι ΗΠΑ επιθυμούν τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία έως τον Ιούνιο και προσκάλεσαν αντιπροσωπείες Ρωσίας και Ουκρανίας σε νέες συνομιλίες την επόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ, πιθανόν στο Μαϊάμι.
Αμπάς Αραγκτσί πορτραίτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Χωρίς ημερομηνία ο νέος γύρος συνομιλιών με τις ΗΠΑ

Το Al Jazeera μετέδωσε ότι ο Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγτσί δήλωσε πως δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για νέο γύρο συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα με ΗΠΑ, αν και και οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι πρέπει να γίνει σύντομα.