ΓΔ: 2110.14 0.58% Τζίρος: 240.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Αίθουσα ελληνικής Βουλής
Πανοραμική άποψη της άδειας αίθουσας της Βουλής των Ελλήνων για πολιτικό ρεπορτάζ.

Δημοσιεύονται αύριο οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών

Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους.

Δημοσιεύονται αύριο οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών και των επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης. Την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, οι δηλώσεις θα δοθούν στους Κοινοβουλευτικούς Συντάκτες, ανέλεγκτες όπως κατατέθηκαν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Υπεύθυνων Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021).

Οι εν λόγω δηλώσεις θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων, την ίδια ημέρα στις 10.30 το πρωί. 

Το πλήθος των σχετικών δηλώσεων είναι συνολικά 1.034.

Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων (παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003 - στο εξής Ν.5026/2023).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκη Κεραμέως ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ εγκρίθηκε το νομοσχέδιο «Δίκαιη Εργασία για Όλους»

Με θετική ψήφο της ΝΔ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο του Υπ. Εργασίας για τη «Δίκαιη Εργασία για Όλους». Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης το καταψήφισαν, ζητώντας την απόσυρσή του. Ιστορικό ρεκόρ νέων θέσεων εργασίας ανέφερε η Ν. Κεραμέως.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αφήνει την κτηνοτροφία αβοήθητη απέναντι στην ευλογιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του βουλευτή Μίλτου Ζαμπάρα, κατηγορεί την κυβέρνηση για αδράνεια στην αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων και ζητά δίκαιες αποζημιώσεις και εθνικό σχέδιο δράσης.
Ελληνική Βουλή συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Πέρκα στη Βουλή για το ζήτημα της Γάζας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέκρινε την Πέτη Πέρκα για τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ, με τη βουλευτή να απαντά ότι η αριστερά υπερασπίζεται το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.