ΓΔ: 2467.37 0.31% Τζίρος: 124.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:05:39
Νίκος Δένδιας πορτραίτο

Ν. Δένδιας: Ενισχύεται ο ρόλος της Ελλάδος ως ενεργειακού κόμβου

Σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογραμμίζει την αναβάθμιση του λιμένα της Αλεξανδρούπολης.

Την «Επιστολή Προθέσεων περί επέκτασης του Δικτύου Αγωγών καυσίμων του ΝΑΤΟ προς την Ανατολική Πτέρυγα της Συμμαχίας» υπέγραψε, σήμερα, στις Βρυξέλλες, με τον υπουργό Άμυνας της Βουλγαρίας Todor Tagarev και την υφυπουργό Άμυνας της Ρουμανίας Simona Cojocaru, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Σε ανάρτησή του στο Χ ο κ. Δένδιας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ενισχύεται το αποτύπωμα της Ελλάδος ως ενεργειακού κόμβου και αναβαθμίζεται περαιτέρω ο ρόλος του λιμένα της Αλεξανδρούπολης».

«Η υπογραφή της Επιστολής έρχεται σε συνέχεια της Τριμερούς Συνάντησης των πρωθυπουργών Ελλάδος, Βουλγαρίας και Ρουμανίας (στις 9/10)» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Δένδια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Ελλάδα στηρίζει την ένταξη του Μαυροβουνίου στην ΕΕ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επανέλαβε από την Ποντγκόριτσα τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου, με έμφαση στην άμυνα, τη σταθερότητα και την καινοτομία.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Στο επίκεντρο του ΝΑΤΟ η άμυνα, η ενέργεια και οι υποδομές

Στη συνεδρίαση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, με συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, συζητήθηκαν η ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας, η δίκαιη κατανομή βαρών, η αναβάθμιση της αμυντικής βιομηχανίας και η ενεργειακή ασφάλεια.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ν. Δένδιας συμμετέχει στη σύνοδο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες

Ο Νίκος Δένδιας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, όπου θα συζητηθούν η δίκαιη κατανομή βαρών και η ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας της Συμμαχίας.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζητήθηκε η ενίσχυση αμυντικών σχέσεων Ελλάδας-Αλβανίας στη συνάντηση Δένδια

Ο Νίκος Δένδιας και ο Αλβανός ομόλογός του συζήτησαν για τις διμερείς αμυντικές σχέσεις, τη συνεργασία στο ΝΑΤΟ και τις διεθνείς εξελίξεις στα Τίρανα. Ο κ. Δένδιας τόνισε τη σημασία του σεβασμού της ελληνικής μειονότητας.
Νίκος Δένδιας συνάντηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζήτηση Δένδια-Νορβηγίδας πρέσβη για καινοτομία και ΝΑΤΟ

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με την πρέσβη της Νορβηγίας Harriet E. Berg και συζήτησαν για τη διεύρυνση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Νορβηγίας, με έμφαση στην καινοτομία και το πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Ελληνική Δύναμη Κοσσυφοπεδίου εγγυάται ασφάλεια και σταθερότητα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Δένδιας, επισκεπτόμενος την ΕΛΔΥΚΟ στην Πρίστινα, υπογράμμισε τη συμβολή της στη διατήρηση της ασφάλειας και σταθερότητας. Τόνισε ότι η «Ατζέντα της Θεσσαλονίκης» είναι άνευ νοήματος χωρίς αυτήν την παρουσία.