ΓΔ: 2046.59 -0.53% Τζίρος: 70.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:37:36
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια επίσημης συνάντησης στην Τουρκία.

Ευχές από τον Ταγίπ Ερντογάν στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εθνική μας επέτειο

Εκτός από τις ευχές προς τον Πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη που εκδήλωσαν μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

Ευχετήρια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου ο Ταγίπ Ερντογάν. Σε αυτήν ο Πρόεδρος της Τουρκίας , εκτός από τις ευχές προς τον Πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη που εκδήλωσαν μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση και συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω με τις κοινές μας προσπάθειες την προσεχή περίοδο», σημειώνει ο Ταγίπ Ερντογάν και καταλήγει ότι «δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω τις καλύτερές μου ευχές τόσο για την προσωπική σας υγεία και ευημερία όσο και για την υγεία και ευημερία του ελληνικού λαού».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Κόλλημα» ΣΥΡΙΖΑ με ΔΕΗ, φλερτ Τουρκίας με SAFE και επαφές Πειραιώς σε ΗΠΑ

Τα όνοιρα του ΣΥΡΙΖΑ για 100% κρατική ΔΕΗ, το πικρό χαμόγελο των εργαζομένων Στο Κόκκινο από τις παροχές Φάμελλου, η Τουρκία πιέζει για το SAFE, τα νέα ρεκόρ στον τουρισμό και το μπαράζ επαφών της Πειραιώς με επενδυτές στις ΗΠΑ.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ο εθνικός σχεδιασμός μας δεν εξαρτάται από την Τουρκία

Ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, δήλωσε πως ο κ. Τσίπρας απέτυχε ως πρωθυπουργός και ως αρχηγός αντιπολίτευσης, ενώ ο ίδιος θεωρεί πως κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών, όχι του κ. Τσίπρα.
Κυριάκος Μητσοτάκης γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αυστηρά μηνύματα στην Άγκυρα - Τελείωσε το πάρτι στον ΟΠΕΚΕΠΕ

«Ζητήματα κυριαρχίας δεν συζητάμε με την Τουρκία», τόνισε ο πρωθυπουργός. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανέφερε ότι «το πάρτι τελείωσε». Η κυβέρνηση θα στηρίξει τη μεσαία τάξη, υπογράμμισε ενόψει της ΔΕΘ.