ΓΔ: 2602.41 -0.64% Τζίρος: 254.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Petsas
Φωτο: George Vitsaras / SOOC

Στ. Πέτσας: Το 2023 οι εκλογές και όταν το επιλέξει ο πρωθυπουργός

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών με ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε πως ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη και σημείωσε ότι είναι θετικό το γεγονός πως οι πολίτες θα μπορούν να εκφραστούν.

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία για δυνατό τίτλο-είδηση, αλλά όχι να παρερμηνεύεται η ουσία της συζήτησης», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας στα social media, σχολιάζοντας τον τίτλο «Είμαστε κοντά στις εκλογές - Καιρός να απευθυνθούμε στους πολίτες» του ιστότοπου της ΕΡΤ, για τη συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή του κρατικού καναλιού.

«Οι εκλογές θα γίνουν όπως πάντα έλεγε ο πρωθυπουργός το 2023 στο χρόνο που ο ίδιος θα επιλέξει», συμπλήρωσε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Πέτσας.

«Όταν ο χρόνος φτάνει για να γίνουν εκλογές, τότε ο λαός εκφράζεται. Επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους εμάς να δούμε τι κάναμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την εκλογή μέχρι και σήμερα. Να δει ο πολίτης αν ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Ποια είναι ατζέντα για την επόμενη μέρα. 'Αρα είναι πολύ ωραίο. Αυτή είναι η Δημοκρατία. Ωραίο είναι να εκφράζεται και να υπάρχει αυτή η όσμωση», ανέφερε στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Συνδέσεις», ο κ. Πέτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε λέγοντας: «Το 2023 είναι προ των πυλών. Και πάντα λέγαμε από την αρχή ότι θα γίνουν εκλογές το 2023, το οποίο φτάνει. Δεν μπορώ να πω εγώ τις πιθανές ημερομηνίες. Αν το βάλει κανείς έτσι και ανοίξει το ημερολόγιο θα βρει πολλές Κυριακές. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ό,τι είχε πει ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη. Κοντά είμαστε επομένως, ώστε όπως είπα και πριν να αρχίσουμε να απευθυνόμαστε στους πολίτες για το τι κάναμε και τι θα κάνουμε μετά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης από Ιωάννινα: Η Ελλάδα προχωρά μπροστά

Ο Κωστής Χατζηδάκης από τα Ιωάννινα δήλωσε βέβαιος για νίκη της ΝΔ στις εκλογές, τονίζοντας τα κυβερνητικά επιτεύγματα σε οικονομία, εργασία και διεθνή πολιτική, και χαρακτήρισε κρίσιμη τη στήριξη ενός αποτελεσματικού ηγέτη.
Πάυλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Οι κυβερνητικές επιτυχίες να βελτιώνουν την καθημερινότητα

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι οι επιτυχίες της κυβέρνησης πρέπει να επηρεάζουν θετικά την καθημερινότητα. Υπογράμμισε τη σημασία οράματος για το μέλλον και υπεύθυνων πολιτικών χωρίς δανεικά.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η αυτοδυναμία παραμένει στόχος της ΝΔ στις εκλογές

Ο Π. Μαρινάκης υπερασπίστηκε την οικονομική πολιτική, αναγνώρισε τις πιέσεις στα νοικοκυριά και διέψευσε σύνδεση της αποχώρησης Γκιλφόιλ με τα ενεργειακά έργα, τονίζοντας πως η συνεργασία με ΗΠΑ παραμένει υψηλή και τα πρόσωπα δεν επηρεάζουν τα έργα.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξάνδρα Σδούκου: Στήριξη της κυβέρνησης σε όσους έχουν ανάγκη

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε ότι οι διεθνείς εξελίξεις και οι τιμές ενέργειας επηρεάζουν την οικονομία και τη συζήτηση στη ΔΕΘ, ενώ σχολίασε και την πιθανότητα υποψηφιότητας του Κασιδιάρη στις εκλογές.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ Θεσσαλονίκης: Μητσοτάκης – Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας

Ο πρωθυπουργός, στη ΔΕΘ, απαντώντας για τις δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο τρίτης θητείας, σημείωσε πως χρειάζεται σταθερότητα και εμπειρία για τις προκλήσεις και τόνισε ότι στόχος του είναι τολμηρές μεταρρυθμίσεις και μεγαλύτερη σεμνότητα.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Δεν ξαναφέρνεις στο σπίτι μάστορα που σε κορόιδεψε

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε πως το κυβερνητικό παρελθόν Τσίπρα αποτελεί το βασικό κριτήριο αξιολόγησης του, κατηγορώντας τον για σχέσεις με συμφέροντα και τονίζοντας ότι οι πολίτες δεν ξεχνούν την περίοδο διακυβέρνησής του.