ΓΔ: 2323.06 -0.95% Τζίρος: 112.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:52:42
Κτίριο Νέα Δημοκρατία
Φώτο: ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον εθελοντισμό - Πλατφόρμα εγγραφής μελών

Με στόχο τη συμμετοχή των μελών της σε δράσεις εθελοντισμού η Νέα Δημοκρατία ενεργοποιεί πλατφόρμα εγγραφής των μελών της, στην εθελοντική ομάδα της γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.

Σήμερα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, η ΝΔ ενεργοποιεί πλατφόρμα εγγραφής των μελών της, στην εθελοντική ομάδα της γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.

«Αν σε ενδιαφέρει να προσφέρεις εθελοντικά στον συνάνθρωπο σου, στο περιβάλλον, στον πολιτισμό και στον τόπο μας, γίνε μέλος της εθελοντικής ομάδας της ΝΔ. Κάνε εγγραφή εδώ: https://nd.gr/mpes-stin-omada-ethelonto» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Η ΝΔ δημιουργεί οργανωμένο δίκτυο εθελοντών, που θα αναπτύξει δράσεις για:

* το περιβάλλον

* την κοινωνική αλληλεγγύη

* την πολιτική προστασία

* τη βελτίωση δημοσίων χώρων

* την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

«Στόχος η συμμετοχή των μελών μας σε δράσεις εθελοντισμού, που θα οργανώσουμε εμείς ή σε συνεργασία με άλλους φορείς. Και το 2022 θα είναι μια χρονιά που ο εθελοντισμός και η προσφορά, θα έχουν ξεχωριστή θέση για την ΝΔ. Εθελοντής σημαίνει αναλαμβάνω την ευθύνη για να βοηθήσω, να διορθώσω, να κάνω τον κόσμο καλύτερο», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μανώλης Κεφαλογιάννης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεφαλογιάννης: Στρατηγική στήριξη για αμπέλια και κρασί στην Ευρώπη

Ο Μ. Κεφαλογιάννης τόνισε στο Ευρωκοινοβούλιο πως χωρίς εθνική και ευρωπαϊκή στρατηγική δεν θα υπάρχει αμπέλι, επισημαίνοντας ότι ο ελληνικός αμπελώνας είναι μικρός, γερασμένος και χρειάζεται στήριξη και ανανέωση.
Επιχειρηματίας σε εκδήλωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιόδρας: Η Ευρώπη να δώσει προοπτική στον αμπελοοινικό τομέα

Ο Δημήτρης Τσιόδρας τόνισε από το Ευρωκοινοβούλιο την ανάγκη στήριξης του αμπελοοινικού τομέα, με νέα μέτρα για επενδύσεις, απλοποίηση κανονισμών, ενίσχυση του οινοτουρισμού και προστασία από τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Δημόσια παραδοχή αποτυχίας της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι οι δηλώσεις Καιρίδη για τη Χίο παραδέχονται κυβερνητική αποτυχία, καταρρίπτοντας το αφήγημα περί σωστής διαχείρισης. Κάνει λόγο για υποκρισία της ΝΔ ακόμη και στα ζητήματα προστασίας ζωής.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Καμία ενεργή κατάληψη φέτος στα ελληνικά πανεπιστήμια

Μήνυμα μηδενικής ανοχής στη βία στα πανεπιστήμια έστειλε η Αλεξάνδρα Σδούκου, τονίζοντας ότι υπάρχει σαφές νομικό πλαίσιο με πειθαρχικές, ποινικές και αστικές ευθύνες για παραβατικές συμπεριφορές.