ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κτίριο Νέα Δημοκρατία
Φώτο: ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον εθελοντισμό - Πλατφόρμα εγγραφής μελών

Με στόχο τη συμμετοχή των μελών της σε δράσεις εθελοντισμού η Νέα Δημοκρατία ενεργοποιεί πλατφόρμα εγγραφής των μελών της, στην εθελοντική ομάδα της γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.

Σήμερα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, η ΝΔ ενεργοποιεί πλατφόρμα εγγραφής των μελών της, στην εθελοντική ομάδα της γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.

«Αν σε ενδιαφέρει να προσφέρεις εθελοντικά στον συνάνθρωπο σου, στο περιβάλλον, στον πολιτισμό και στον τόπο μας, γίνε μέλος της εθελοντικής ομάδας της ΝΔ. Κάνε εγγραφή εδώ: https://nd.gr/mpes-stin-omada-ethelonto» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Η ΝΔ δημιουργεί οργανωμένο δίκτυο εθελοντών, που θα αναπτύξει δράσεις για:

* το περιβάλλον

* την κοινωνική αλληλεγγύη

* την πολιτική προστασία

* τη βελτίωση δημοσίων χώρων

* την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

«Στόχος η συμμετοχή των μελών μας σε δράσεις εθελοντισμού, που θα οργανώσουμε εμείς ή σε συνεργασία με άλλους φορείς. Και το 2022 θα είναι μια χρονιά που ο εθελοντισμός και η προσφορά, θα έχουν ξεχωριστή θέση για την ΝΔ. Εθελοντής σημαίνει αναλαμβάνω την ευθύνη για να βοηθήσω, να διορθώσω, να κάνω τον κόσμο καλύτερο», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αμφισβήτηση για την εφαρμογή του ασυμβίβαστου υπουργού-βουλευτή

Το ΠΑΣΟΚ επικρίνει την κυβέρνηση ότι η εξαγγελία για ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή είναι επικοινωνιακό τέχνασμα για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, αμφισβητώντας το ηθικό της πλεονέκτημα.
Γυναίκα σε εκδήλωση ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση χωρίς εναλλακτική για τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Μαρία Συρεγγέλα σχολίασε στο Mega τη στάση της αντιπολίτευσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για άρνηση σε ελέγχους και τονίζοντας τη σημασία του τεκμηρίου αθωότητας στις σχετικές υποθέσεις.
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κτίριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Τσιόδρας εισηγητής ΕΛΚ για αναθεώρηση κυβερνοασφάλειας

Εισηγητής της ΕΛΚ για την αναθεώρηση των κανόνων κυβερνοασφάλειας στην ΕΕ ορίστηκε ο Δ. Τσιόδρας. Στόχος των νέων μέτρων η ενίσχυση του ρόλου της ENISA και η καλύτερη προστασία από κυβερνοεπιθέσεις, που κοστίζουν τρισεκατομμύρια.