ΓΔ: 2245.61 -0.09% Τζίρος: 341.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Nea Dimokratia - ND
Πηγή: Νέα Δημοκρατία

ΝΔ: Δημοσκοπήσεις «μαϊμού» δημοσιεύονταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Κουρτς δίνει το γραφείο Τύπου της ΝΔ, τονίζοντας ότι το μόνο που κάνει, είναι να θυμίζει σε όλους τα έργα και τις ημέρες του την εποχή που κυβερνούσε.

«Το μόνο που κάνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Κουρτς είναι να θυμίζει σε όλους τα έργα και τις ημέρες του την εποχή που κυβερνούσε. Τότε που προσπαθούσε με στημένους διαγωνισμούς να φτιάξει ελεγχόμενο από τον ίδιο, σύστημα στα ΜΜΕ και δημοσίευε κατά κόρον "δημοσκοπήσεις μαϊμού"» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ .

«Ποιός δεν θυμάται μετρήσεις από ανύπαρκτες εταιρείες, που δημοσιεύονταν στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που εμφάνιζαν τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 2-2,5 μονάδες και το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής στο 8-10% μέχρι και λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές. Κι ύστερα ήρθαν τα αποτελέσματα! Αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν τα ευρήματα όλων των αναγνωρισμένων εταιρειών. Αλλά ακόμη και σήμερα συνεχίζει το ίδιο βιολί. Αλήθεια πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητεί τα αποτελέσματα και των τωρινών δημοσκοπήσεων, όταν ακόμη και στις μετρήσεις που δημοσιεύει στην Αυγή, δεν εμφανίζει ποτέ την πρόθεση ψήφου; Και δεν ήταν μόνο οι δημοσκοπήσεις "μαϊμού". Πρόσφατα στη βουλή αποκαλύφθηκαν όλες οι μεθοδεύσεις για τους στημένους διαγωνισμούς με τα βοσκοτόπια, προκειμένου να φτιαχτεί ελεγχόμενο σύστημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και για τα 3 εκατομμύρια που μέσα από "υπόγειες" διαδρομές δόθηκαν για να εκδοθεί το "Documento"» προσθέτει.

«Χρειάζεται μεγάλο θράσος λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσπαθεί να βγει και τιμητής» καταλήγει η ΝΔ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Λαζαρίδης «διαστρέβλωσε» Αραχωβίτη στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι ο εισηγητής ΝΔ Μ. Λαζαρίδης διαστρέβλωσε το «Συμφωνώ» του Στ. Αραχωβίτη για να δείξει ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο. Παραπέμπουν στα πρακτικά 14/1, όπου ο Αραχωβίτης είπε ότι υπέγραψε «σε εφαρμογή της 873 ΚΥΑ» και «δεν ξέρω τι υπέγραψε ο κ. Βορίδης».
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου για αγρότες: Ανοιχτός διάλογος, αλλά τέλος στην ταλαιπωρία από μπλόκα

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε πως η κυβέρνηση σέβεται όλους τους αγρότες, είτε μετείχαν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό είτε όχι, αναδεικνύοντας τη σημασία του διαλόγου για λύσεις και ότι η κυβέρνηση προσέγγισε με ευελιξία τις συνομιλίες.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Λύσεις μαγικές δεν υπάρχουν, απαιτούνται στοχευμένα μέτρα

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος της ΝΔ, τόνισε στο MEGA τη σημασία του διαλόγου με τους αγρότες και τη δέσμευση της κυβέρνησης για ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα.
Τάκης Θεοδωρικάκος συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η ενωτική πολιτική και η αλήθεια αλλάζουν την πορεία της χώρας

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σε άρθρο του στην «Κυριακάτικη Απογευματινή», τονίζει ότι η ηγεσία Μητσοτάκη στη ΝΔ σηματοδότησε ενότητα, ανανέωση και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις απέναντι στον λαϊκισμό.
Κυριάκος Μητσοτάκης στην Μοσχάτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο Μοσχάτο: Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό τους πληρώσαμε

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία, προκοπή και επιτυχίες στους πολίτες και στη Νέα Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Μοσχάτο.