ΓΔ: 2415.74 0.81% Τζίρος: 264.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:02:38
Νάσος Ηλιόπουλος πορτρέτο
Φωτο: ΑΠΕ

Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Διαβάστε τις συνεντεύξεις πριν βγάλετε ανακοινώσεις

Τι απάντησε ο Ν. Ηλιόπουλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Οικονόμου για την ανακοίνωσή του για τη σημερινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

«Θα συνιστούσαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τουλάχιστον να διαβάζει τις συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρα πριν βγάλει ανακοινώσεις για να μην γελοιοποιείται με αυτόν τον τρόπο», αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που σχολίαζε, αποστροφή της σημερινής συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Συνεχίζοντας ο κ. Ηλιόπουλος εξηγεί: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα αναφέρεται σε μια κρατικοδίαιτη ελίτ που νιώθει πάντα ιδιοκτήτης της χώρας, άνθρωποι που για δεκαετίες κινούσαν νήματα, είτε εντός του κράτους, είτε ως αυτουργοί της διαπλοκής. Καμία αναφορά στην εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση. Εκτός αν ο κ. Οικονόμου συμφωνεί μαζί μας και ξεκάθαρα ομολογεί πως ασκούν εξουσία εξωθεσμικοί παράγοντες».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Η αντιπολίτευση ασχολείται με στελέχη, όχι με τα προβλήματα πολιτών

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, τόνισε στον Real fm το «τεράστιο χάσμα» ανάμεσα σε όσα απασχολούν τους πολίτες και στα θέματα που συζητούνται στην πολιτική σκηνή, κατηγορώντας την αντιπολίτευση για εστίαση σε πρόσωπα και όχι ουσία.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Σδούκου: Ο κ. Τσίπρας άλλαξε όνομα, όχι όμως και διχαστικό λόγο

Η Αλεξάνδρα Σδούκου χαρακτήρισε το νέο κόμμα Τσίπρα περιχαρακωμένο σε παλιά συνθήματα, ενώ τόνισε πως δεν ακούστηκαν φρέσκες προτάσεις και πως η απεικόνιση της Ελλάδας ως καταστραμμένης δεν πείθει κανέναν.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Ο Τσίπρας επέστρεψε με λόγια, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις

Η Αλεξάνδρα Σδούκου κατηγόρησε το νέο κόμμα Τσίπρα για επικοινωνιακά τρικ χωρίς ουσία και κάλεσε για απαντήσεις σε ζητήματα του παρελθόντος, υπογραμμίζοντας ότι η πραγματική αξιολόγηση θα γίνει από τους πολίτες μέσα από τις προτάσεις.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Ο Τσίπρας επέστρεψε για προσωπικούς, όχι πολιτικούς λόγους

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε πως η επιστροφή Τσίπρα δεν βασίζεται σε πολιτική ανάγκη, αλλά σε προσωπική φιλοδοξία, σημειώνοντας ότι η ηγεσία του δίχασε τη χώρα και το κόμμα, ενώ οι προτάσεις του δεν διασφαλίζουν πρόοδο για την Ελλάδα.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Τα κόμματα διαμαρτυρίας έφεραν περισσότερα προβλήματα

Ο Παύλος Μαρινάκης στον Alpha Radio 98,9 τόνισε ότι η ΝΔ στοχεύει στην αυτοδυναμία με συνέπεια, μετρήσιμα αποτελέσματα και θετικό λόγο, ενώ υπερασπίστηκε την κυβέρνηση σε θέματα κράτους δικαίου και σχολίασε αρνητικά τα κόμματα διαμαρτυρίας.