ΓΔ: 2306.25 2.36% Τζίρος: 174.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:43:01
σημαία ΣΥΡΙΖΑ
Η σημαία του ΣΥΡΙΖΑ κυματίζει σε υπαίθριο χώρο με φόντο τον ουρανό.

Επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης η έφοδος στις τράπεζες λέει ο Σύριζα

Με ανακοίνωσή του ο Σύριζα σχετικά με την έφοδο της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη οτι «προσπαθεί να αποκρύψει οτι η Βουλή ψηφίζει ασυλία για τους τραπεζίτες».

Για επικοινωνιακό σόου από την πλευρά της κυβέρνησης κάνει λόγο ο Σύριζα με ανακοίνωσή του αναφορικά με την έφοδο στις τράπεζες της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατηγορώντας τον Μητσοτάκη οτι «προσπαθεί να αποκρύψει οτι η Βουλή ψηφίζει ασυλία για τους τραπεζίτες»

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται οτι «όσα επικοινωνιακά σόου και να στήσει η κυβέρνηση, όσες εφόδους και να κάνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις τράπεζες, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να αποκρύψει ότι ψηφίζει στη Βουλή ασυλία για τους τραπεζίτες, την ίδια στιγμή που οι τράπεζες συνεχίζουν να διατηρούν υπέρογκες και απαράδεκτες χρεώσεις στους καταναλωτές».

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι με τη σκανδαλώδη διάταξη στους Ποινικούς Κώδικες, ο κ. Μητσοτάκης κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες για θαλασσοδάνεια και βάζει στο αρχείο δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς, μεταξύ των οποίων τα δάνεια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τα οποία είναι υπόλογοι και τραπεζίτες αλλά και στελέχη κομμάτων» υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Στουρνάρας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Γ. Στουρνάρας ενώνει, γιατί ναυάγησε η πώληση του Cairo 3 και ο Δένδιας

Ο Γ. Στουρνάρας ενώνει το ΣΥΡΙΖΑ, το ναυάγιο της πώλησης του Cairo μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, η αυτοκριτική του Πρωθυπουργού για τα λάθη που έχουν γίνει και ο ανασχηματισμός και οι εφοπλιστές που άλλαξαν τη ρότα της QnR.
Σοφία Ζαχαράκη χαμογελά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαράκη: «Εθνικό απολυτήριο με διαχρονική ισχύ» και πρόσκληση σε διάλογο

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, τόνισε τη σημασία εθνικού απολυτηρίου με κοινωνική αποδοχή, καλεί σε διάλογο χωρίς προσχηματικές αιτιάσεις και διαβεβαιώνει για σοβαρό, θεσμικό και διαφανή Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία.
Γυναίκα σε εκδήλωση ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρεγγέλα: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζουν νομοσχέδιο με κοινωνική συμφωνία

Η Μαρία Συρεγγέλα τόνισε στη Βουλή τη σημασία του μέτρου για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ασκώντας κριτική σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ επειδή καταψήφισαν νομοσχέδιο που προέκυψε με σύμφωνη γνώμη όλων των Κοινωνικών Εταίρων.
Γιάννης Στουρνάρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στουρνάρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε εκβιασμό λόγω διαφωνίας για Τρ. Αττικής

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, τόνισε πως ο Γ. Στουρνάρας αναβίωσε στη συνέντευξή του σκοτεινές στιγμές της οικονομικής ιστορίας, αποκαλύπτοντας πιέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο στην Τράπεζα Αττικής.