ΓΔ: 2657.05 -0.75% Τζίρος: 258.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Μάικ Πομπέο συνάντηση
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Ο Πομπέο αποχαιρετά με ανάρτησή του για την επίσκεψή του στην Ελλάδα

Ο ΥΠΕΞ δημοσίευσε φωτογραφίες από επίσκεψή Κρήτη, και ειδικότερα από την οικία του πρωθυπουργού στα Χανιά, όπου φιλοξενήθηκε και από την ξενάγησή του στο νησί, ενώ επισυνάπτει και μία φωτογραφία από τη συνάντησή με τον Νίκο Δένδια.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στέλνει ευχές στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη σύζυγό του, αναφερόμενος στην τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα, στα τέλη Σεπτέμβρη, κατά την οποία φιλοξενήθηκε στην οικία του πρωθυπουργού στα Χανιά.

Επίσης, ειδική αναφορά κάνει στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, χαρακτηρίζοντας τον εκπληκτικό επαγγελματία. «Η περιήγηση στην Κρήτη, το σπίτι σας, ήταν αξέχαστα. Η δουλειά που κάνουν από κοινού οι ΗΠΑ και η Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο και αλλού διασφαλίζει την ελευθερία της Αμερικής παράλληλα με αυτήν του ελληνικού λαού. Ευλογίες σε εσάς και τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Και ο ομόλογός μου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας» γράφει στην ανάρτησή του ο Μάικ Πομπέο.

Ο υπουργός Εξωτερικών συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες κατά την επίσκεψή στην Κρήτη, και ειδικότερα από την οικία του πρωθυπουργού στα Χανιά, όπου φιλοξενήθηκε και από την ξενάγησή του στο νησί, ενώ επισυνάπτει και μία φωτογραφία κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

https://twitter.com/SecPompeo/status/1346547015912747010

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η συμμαχία με Ισραήλ διασφαλίζει την ελευθερία της χώρας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχάρη Δένδια και Μητσοτάκη για τη συμφωνία «Ασπίδα του Αχιλλέα» με το Ισραήλ, τονίζοντας τη σημασία της στρατηγικής συμμαχίας για την ασφάλεια της χώρας, παρά τις αντιδράσεις του ΚΚΕ στη Βουλή.
Ευάγγελος Μυτιληναίος
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

«Καμπανάκι» Μυτιληναίου, η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, τα εξοπλιστικά και το ΧΑ

Προειδοποιεί ο Ευάγγελος Μυτιληναίος για τις επενδύσεις, η χαμένη ψυχραιμία στο ΧΑ, συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ, η παραίτηση Φάμελλου και το «όχι» της Δούρου για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Νίκος Δένδιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ν. Δένδιας μετέφερε συλλυπητήρια της Ελλάδας στο Κατάρ για τον Σεΐχη

Ο Νίκος Δένδιας, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, επισκέφτηκε τη Ντόχα και εξέφρασε συλλυπητήρια στον Εμίρη του Κατάρ για την απώλεια του πρώην ηγέτη Hamad bin Khalifa Al Thani. Συνάντησε και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό του Κατάρ.
Δένδιας -Μητοστάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Δένδιας συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας συνόδευσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα και συναντήθηκε με τον Καναδό ομόλογό του, με επίκεντρο την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας σε καινοτομία και βιομηχανία.