ΓΔ: 2421.69 1.06% Τζίρος: 313.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κτίριο Νέα Δημοκρατία
Φώτο: ΝΔ

ΝΔ προς Τσίπρα: Να απαντήσει αντί να τρομοκρατεί δημοσιογράφους

Πώς «κάποιος νοικιάζει βίλα 140 τετραγωνικών σε 1 στρέμμα οικόπεδο πάνω στη θάλασσα, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αττικής έναντι 500 ευρώ τον μήνα;», αναρωτάται η ΝΔ.

Συνέχεια στο θέμα για την εξοχική κατοικία του Αλέξη Τσίπρα δίνει η Νέα Δημοκρατία με σημερινή της ανακοίνωση, όπου καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει απαντήσεις, αντί να προσπαθεί «να τρομοκρατήσει δημοσιογράφους μοιράζοντας εξώδικα και να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα για να καλύψει την αλήθεια». 

Πώς «κάποιος νοικιάζει βίλα 140 τετραγωνικών σε 1 στρέμμα οικόπεδο πάνω στη θάλασσα, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αττικής έναντι 500 ευρώ τον μήνα;», αναρωτάται η ΝΔ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Αντί να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να τρομοκρατήσει δημοσιογράφους μοιράζοντας εξώδικα και να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα για να καλύψει την αλήθεια, ας απαντήσει:

1.Πως γίνεται να νοικιάζει κάποιος βίλα 142 τετραγωνικών σε 1 στρέμμα οικόπεδο πάνω στη θάλασσα, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αττικής έναντι 500 ευρώ τον μήνα;

2.Πως γίνεται ο ιδιοκτήτης ενός περιουσιακού στοιχείου που είχε βγει προς πώληση για 1.200.000 ευρώ να πληρώνει 20.000(;) + ΦΠΑ σήμερα για να πάρει 18.000 σε τρία χρόνια, “μπαίνοντας μέσα” για τα καλά, αν συνυπολογίσει κανείς την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ; 

3.Την Κυριακή που διέψευδε κάθε αναφορά σε νέα βίλα και υποστήριζε ότι όλα τα στοιχεία υπάρχουν στο πόθεν έσχες του, δεν ήξερε όσα “ανακάλυψε” χθες;

Ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;».

Εχθές, ο κ. Τσίπρας δημοσίευσε σε ανάρτησή του στο facebook το μισθωτήριο ενοικίασης της εξοχικής κατοικίας, ασκώντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και προειδοποιώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, «εάν συνεχισθεί η λάσπη». Παράλληλα, κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει και τα δικά του στοιχεία για τα δεκάδες ακίνητα που κατέχει.

«Υπάρχουν όμως στιγμές που η σιωπή εκλαμβάνεται ως ενοχή. Για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρεία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Η αντιπολίτευση ασχολείται με στελέχη, όχι με τα προβλήματα πολιτών

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, τόνισε στον Real fm το «τεράστιο χάσμα» ανάμεσα σε όσα απασχολούν τους πολίτες και στα θέματα που συζητούνται στην πολιτική σκηνή, κατηγορώντας την αντιπολίτευση για εστίαση σε πρόσωπα και όχι ουσία.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Σδούκου: Ο κ. Τσίπρας άλλαξε όνομα, όχι όμως και διχαστικό λόγο

Η Αλεξάνδρα Σδούκου χαρακτήρισε το νέο κόμμα Τσίπρα περιχαρακωμένο σε παλιά συνθήματα, ενώ τόνισε πως δεν ακούστηκαν φρέσκες προτάσεις και πως η απεικόνιση της Ελλάδας ως καταστραμμένης δεν πείθει κανέναν.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Ο Τσίπρας επέστρεψε με λόγια, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις

Η Αλεξάνδρα Σδούκου κατηγόρησε το νέο κόμμα Τσίπρα για επικοινωνιακά τρικ χωρίς ουσία και κάλεσε για απαντήσεις σε ζητήματα του παρελθόντος, υπογραμμίζοντας ότι η πραγματική αξιολόγηση θα γίνει από τους πολίτες μέσα από τις προτάσεις.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Ο Τσίπρας επέστρεψε για προσωπικούς, όχι πολιτικούς λόγους

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε πως η επιστροφή Τσίπρα δεν βασίζεται σε πολιτική ανάγκη, αλλά σε προσωπική φιλοδοξία, σημειώνοντας ότι η ηγεσία του δίχασε τη χώρα και το κόμμα, ενώ οι προτάσεις του δεν διασφαλίζουν πρόοδο για την Ελλάδα.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Τα κόμματα διαμαρτυρίας έφεραν περισσότερα προβλήματα

Ο Παύλος Μαρινάκης στον Alpha Radio 98,9 τόνισε ότι η ΝΔ στοχεύει στην αυτοδυναμία με συνέπεια, μετρήσιμα αποτελέσματα και θετικό λόγο, ενώ υπερασπίστηκε την κυβέρνηση σε θέματα κράτους δικαίου και σχολίασε αρνητικά τα κόμματα διαμαρτυρίας.