ΓΔ: 2610.43 0.18% Τζίρος: 173.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:09:38
Νίκος Δένδιας πορτρέτο

Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία στη συνάντηση Δένδια με Γερμανό υφυπουργό

Ο Νίκος Δένδιας συνάντησε τον Γερμανό υφυπουργό Άμυνας Γενς Πλότνερ, με τον οποίο τον συνδέει προσωπική φιλία, και συζήτησαν τρόπους ενίσχυσης της ελληνογερμανικής αμυντικής συνεργασίας.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Άμυνας της Γερμανίας, Γενς Πλότνερ, είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Δένδιας, σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ, σημείωσε ότι τον συνδέει με τον κ. Πλότνερ «προσωπική φιλία, από την παρουσία του ως πρέσβη στην Ελλάδα».

Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, «σε συνέχεια και της πρόσφατης συνάντησής μου με τον υπουργό Άμυνας της Γερμανίας Μπόρις Πιστόριους, με τον κ. Πλότνερ συζητήσαμε περαιτέρω τρόπους ενίσχυσης της διμερούς μας αμυντικής συνεργασίας».

Ο κ. Δένδιας κατέληξε ότι «ανταλλάξαμε επίσης απόψεις για τις διεθνείς και περιφερειακές προκλήσεις ασφαλείας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενίσχυση αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Ηνωμένου Βασιλείου στη συνάντηση Δένδια

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον νέο πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου, Stephen Lillie, συζητώντας για ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας και ανταλλάσσοντας απόψεις για ζητήματα ασφάλειας και τις ιστορικές διμερείς σχέσεις.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Ενίσχυση αμυντικών σχέσεων Ελλάδας-Γερμανίας

Ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε τον Γερμανό υπουργό Άμυνας Μπ. Πιστόριους στην Κρήτη. Συζήτησαν θέματα αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Γερμανίας στο πλαίσιο ΝΑΤΟ και ΕΕ, συμφωνώντας να διατηρούν στενή επικοινωνία για τα ζητήματα ασφαλείας.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανός Υπ. Άμυνας: Ο Τραμπ «στριμωγμένος» λόγω συμφωνίας Ρωσίας-ΗΠΑ

Ο Μπόρις Πιστόριους, υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, εκτιμά ότι η φιλορωσική στροφή του Τραμπ οφείλεται σε εσωτερικές πιέσεις ενόψει εκλογών, τονίζοντας πως αυτή η τακτική εξωτερικής πολιτικής θα έχει αρνητικά αποτελέσματα.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας-Καναδά για διαβαθμισμένες πληροφορίες παρουσία Δένδια

Ο Νίκος Δένδιας παρευρέθηκε στην υπογραφή διμερούς συμφωνίας Ελλάδας-Καναδά για την προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών, παρουσία ανώτατων αξιωματούχων, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Ελλάδα ενισχύει την περιφερειακή ασφάλεια με βάση το Διεθνές Δίκαιο

Ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Εθνικής Άμυνας, έλαβε μέρος στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας της Πρωτοβουλίας Αδριατικής και Ιονίου (ADRION), που έγινε στο εμβληματικό πλοίο Amerigo Vespucci στη Βενετία.