Το ΠΑΣΟΚ επαναφέρει το θέμα που αφορά τον Μιχάλη Μπεκίρη, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει άμεσα στην αποπομπή του από τη θέση του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή.
Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ διερωτάται: «Αλήθεια, τί γίνεται με τον κ. Μπεκίρη; Βρήκε το πτυχίο του ή ακόμα ψάχνει;». Παράλληλα, επισημαίνει πως «η κυβέρνηση και ο ίδιος συνεχίζουν στη γραμμή πως επτά χρόνια κάνει το χόμπι του ως διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή και κάθεται στα έδρανα της κυβέρνησης χωρίς να υπάρχει ΦΕΚ διορισμού του;».
Το ΠΑΣΟΚ θέτει ακόμη το ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία, που είχε ως σημαία της την αριστεία και την αξιοκρατία, θα τοποθετηθεί για το ζήτημα Μπεκίρη, σημειώνοντας πως «έκανε το κράτος λάφυρο και τη χώρα αρνητικό παράδειγμα φαυλότητας και κομματισμού».
Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει πως «δια της σιωπής η κυβέρνηση νομίζει ότι... θα ξεχαστεί;» και υπενθυμίζει ότι «πάλι δια της σιωπής ουδέποτε τοποθετήθηκε η κυβέρνηση για τις συναντήσεις του κ. Μπεκίρη με στελέχη της Ακροδεξιάς στη Θεσσαλονίκη». Κλείνοντας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει άμεσα στην αποπομπή του κ. Μπεκίρη.