ΓΔ: 2714.35 0.24% Τζίρος: 334.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:51:38
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο βίντεο για προστασία στέγης, τέλος στον φόβο από funds

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει νέο βίντεο για τα κόκκινα δάνεια. Ο Θ. Ξανθόπουλος προτείνει η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα να αγοράζει τα δάνεια και να τα ρυθμίζει ευνοϊκά για τους δανειολήπτες, απομακρύνοντας τις εισπρακτικές εταιρείες.

Μετά τις προτάσεις για την αξιοποίηση της περιουσίας του ΕΦΚΑ και την προσιτή στέγη για νέους και φοιτητές, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει το τρίτο βίντεο της καμπάνιας του, εστιάζοντας αυτή τη φορά στα κόκκινα δάνεια, τα funds και τις εισπρακτικές εταιρείες.

Στο νέο βίντεο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Δράμας, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, αναλύει την πρόταση του κόμματος για τους δανειολήπτες που κινδυνεύουν με πλειστηριασμό και βρίσκονται υπό συνεχή πίεση από τις εισπρακτικές εταιρείες.

Ο κ. Ξανθόπουλος υπογραμμίζει: «Με κάθε σπίτι που χάνεται σε πλειστηριασμό, χάνεται και μια ανθρώπινη ιστορία», παρουσιάζοντας τη λύση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η πρόταση περιλαμβάνει την παρέμβαση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, η οποία θα αγοράζει τα κόκκινα δάνεια στο πραγματικό τους κόστος, απομακρύνοντας τις εισπρακτικές εταιρείες και ρυθμίζοντάς τα στο 30% των απαιτήσεων των funds, με ευνοϊκούς όρους και χρόνο αποπληρωμής που να μπορεί να αντέξει ο δανειολήπτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει σε σχετική ανακοίνωση: «Γιατί η προστασία της κατοικίας και της αξιοπρέπειας των πολιτών δεν μπορεί να παραδίδεται στα funds και στις εισπρακτικές». Η ανακοίνωση καταλήγει με το μήνυμα: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα χτυπάει το τηλέφωνο και δεν θα ανησυχείς».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην διενέργεια εξετάσεων με φυσική παρουσία εμμένει η Νομική Σχολή του ΑΠΘ

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «οι διαδικτυακές εξετάσεις των Νομικών μαθημάτων δεν εγγυώνται τον αδιάβλητο και ουσιαστικό έλεγχο των γνώσεων» και καλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να άρουν άμεσα την κατάληψη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης σε Τσίπρα: Είστε επιστήμονες στα ψέματα για ΔΕΗ και ΕΦΚΑ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρόεδρο του κόμματος, εξαπέλυσε ο υπουργός Εργασίας, κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ.