ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο

Μήνυμα Μητσοτάκη για τα 37 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε με ανάρτησή του τα 37 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, επισημαίνοντας τη σημασία της ενότητας και της ευημερίας, αλλά και την αφοσίωση στην αλήθεια και τη δημοκρατία.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 37 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε σχετική ανάρτηση, τιμώντας τη μνήμη του.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «βαδίζουμε στα βήματά του, διεκδικώντας όσα και εκείνος ήθελε. Ενωμένους τους Έλληνες να ευημερούν. Να ξεπερνούν δυσκολίες με όπλο την αλήθεια. Και να οικοδομούν καθημερινά μία ακόμη πιο ισχυρή και δημοκρατική πατρίδα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Διάλογος χωρίς υποχωρήσεις, πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε στην Ertnews πως η Ελλάδα, με αυτοπεποίθηση και σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, επιδιώκει λύση με την Τουρκία μόνο βάσει της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας, θέτοντας και το Κυπριακό στην ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ.
ΟΗΕ σημαίες εξωτερικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΗΕ: Μητσοτάκης-Γκουτέρες συζήτησαν Κυπριακό, Ουκρανία, Μέση Ανατολή

Ο Αντόνιο Γκουτέρες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της 81ης Συνόδου του ΟΗΕ, συζητώντας για το Κυπριακό, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις περιφερειακές εξελίξεις και τη Μέση Ανατολή.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Μητσοτάκη στη Γενική Συνέλευση ΟΗΕ: Τι θα πει για Ελλάδα-Τουρκία, Κύπρο και Τεχνητή Νοημοσύνη

Στην ομιλία του στον ΟΗΕ, ο Κ. Μητσοτάκης θα τονίσει ότι ο διάλογος με την Τουρκία πρέπει να βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο, υπογραμμίζοντας ότι διάλογος και μονομερείς ενέργειες δεν συνυπάρχουν, ενώ θα αναφερθεί και στο Κυπριακό.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Millennium επενδυτική εταιρεία ξεκινά δραστηριότητα στην Ελλάδα

Η διεθνής εταιρεία Millennium ανακοίνωσε ότι ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τον υπουργό Οικονομίας Πιερρακάκη, στοχεύοντας στην ανάπτυξη του κλάδου διαχείρισης περιουσίας.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης και Νετανιάχου συναντήθηκαν στη Σύνοδο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη, κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ, στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΗΕ. Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί επίσης με τον ΓΓ ΟΗΕ και θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση.