ΓΔ: 2631.77 -1.42% Τζίρος: 167.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:12:40
αναμμένο κερί πένθους

Π. Μαρινάκης: Ο Γ. Μαζωνάκης τραγούδησε τις αναμνήσεις της νιότης μας

Ο Παύλος Μαρινάκης με ανάρτησή του αποχαιρετά συγκινημένος τον Γιώργο Μαζωνάκη, τονίζοντας την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι και το ιδιαίτερο ταλέντο του. Εύχεται «καλό ταξίδι» στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τη θλίψη του για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνέδεσε το όνομά του με πολλές από τις πιο σπουδαίες επιτυχίες των τελευταίων 30 ετών. Τραγούδησε τις όμορφες αναμνήσεις των νεανικών μας χρόνων».

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι ο τραγουδιστής «ξεχώρισε χάρη στο ταλέντο του, αλλά και τον παιδικό του σχεδόν αυθορμητισμό», ενώ καταλήγει: «Μαζί του παίρνει ένα κομμάτι (ίσως και περισσότερα) της ανέμελης ζωής μας. Γιώργο, καλό ταξίδι».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκηνή Eurovision φωτισμένη
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία ακύρωσε τις συναυλίες του Κάνιε Ουέστ

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Κάνιε Ουέστ στη Ρωσία, που ήταν προγραμματισμένες για Οκτώβριο, λόγω αντιδράσεων και αβεβαιότητας. Οι διοργανωτές ανέφεραν πως θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια.
Πανοραμική θέα Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Η οδός Αθηνάς χωρίς αυτοκίνητα για 24 ώρες

Η οδός Αθηνάς φιλοξενεί για 24 ώρες μια μεγάλη γιορτή χωρίς αυτοκίνητα με μουσική, σινεμά, αθλητικές δράσεις και δωρεάν εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.
Σκηνή Eurovision φωτισμένη
ΔΙΕΘΝΗ

Αποχωρήσεις στην περιοδεία Εντ Σίραν λόγω στήριξης στον Macklemore

Η αμερικανική περιοδεία του Εντ Σίραν αναστατώθηκε, όταν καλλιτέχνες αποχώρησαν στηρίζοντας τον Macklemore, που αποβλήθηκε λόγω δηλώσεων υπέρ της Παλαιστίνης. Ο Σίραν τόνισε πως δεν θέλει οι συναυλίες του να γίνουν πολιτικό φόρουμ.
αναμμένο κερί πένθους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή Γ. Μαζωνάκη

Με συγκίνηση και πλήθος κόσμου, ο Γιώργος Μαζωνάκης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, με τραγούδια και συνθήματα. Ο Μητροπολίτης και ο δήμαρχος εξήραν το έργο και την προσφορά του δημοφιλούς τραγουδιστή σε κοινωνία και τέχνη.
αναμμένο κερί πένθους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαϊκή αγρυπνία για τον Γ. Μαζωνάκη το απόγευμα της Κυριακής

Η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Νίκαιας την Κυριακή 13/9 από τις 19:30 έως το πρωί της Δευτέρας. Η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο και ζητείται ενίσχυση υπέρ της Humanity Greece.