ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Νίκος Δένδιας πορτραίτο

Συνάντηση Δένδια με Kono: Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ιαπωνίας

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με Ιάπωνες βουλευτές και τον Taro Kono, συζητώντας για ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας, νέες τεχνολογίες και προκλήσεις ασφαλείας σε διεθνές επίπεδο.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Ιαπωνίας, Taro Kono, καθώς και άλλα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιαπωνίας.

Σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ, ο κ. Δένδιας τόνισε: «Συζητήσαμε για τις προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας, κυρίως σε τομείς νέων τεχνολογιών, καθώς και για τις τρέχουσες προκλήσεις ασφαλείας στο παγκόσμιο γεωστρατηγικό περιβάλλον».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Ελλάδας Αιγύπτου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Στρατηγικός σύμμαχος η Αίγυπτος για Ελλάδα και Κύπρο

Ο Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε την Αίγυπτο «στρατηγικό και απαραίτητο σύμμαχο» για Ελλάδα και Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση υπουργών Άμυνας στο Κάιρο, τονίζοντας τη σημασία της εμβάθυνσης της συνεργασίας των τριών χωρών.
Νίκος Δένδιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζήτηση Δένδια-Κογκρέσου ΗΠΑ για ενίσχυση αμυντικής συνεργασίας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ, όπου συζητήθηκαν η ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ και η σημασία της για την περιφερειακή σταθερότητα.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Ελλάδα στηρίζει την ένταξη του Μαυροβουνίου στην ΕΕ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επανέλαβε από την Ποντγκόριτσα τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου, με έμφαση στην άμυνα, τη σταθερότητα και την καινοτομία.