Σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι «η Θεσσαλονίκη αλλάζει. Και είναι ωραίο να βλέπεις αυτή την αλλαγή από κοντά».
Το βίντεο ξεκινά με σκηνές από την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κέντρου Κυτταρικών και Γονιδιακών Θεραπειών. Ακολουθεί η τελετή θεμελίωσης του νέου Βιοκλιματικού Κολυμβητικού Κέντρου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Στη συνέχεια παρουσιάζεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, ενώ το βίντεο ολοκληρώνεται με συναντήσεις με δημοσιογράφους στο Electra Palace και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.
Οι εικόνες περιλαμβάνουν τόσο επίσημες εμφανίσεις όσο και πιο χαλαρές στιγμές, με τον πρωθυπουργό να βγάζει σέλφι, να αστειεύεται, να σχολιάζει και να συνομιλεί με φορείς και πολίτες της Θεσσαλονίκης.