ΓΔ: 2602.41 -0.64% Τζίρος: 254.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία

Επίσκεψη Κωστή Χατζηδάκη στην Ημαθία

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέπτεται αύριο, 2 Σεπτεμβρίου, την Ημαθία, για τα εγκαίνια αστικής παρέμβασης στη Βεργίνα, ομιλία στο 1ο Αναπτυξιακό Forum Αιγών και επίσκεψη στο Δημαρχείο Νάουσας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης πρόκειται να επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, την Ημαθία, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιούν τα μέλη της κυβέρνησης στη Βόρεια Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Χατζηδάκης θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του έργου «Ολοκληρωμένη Αστική Παρέμβαση στην περιοχή της Βεργίνας».

Στις 11.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στο 1ο Αναπτυξιακό Forum Αιγών. Αμέσως μετά, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Νάουσας.

Η περιοδεία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο οινοποιείο «Κυρ - Γιάννη».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης από Ιωάννινα: Η Ελλάδα προχωρά μπροστά

Ο Κωστής Χατζηδάκης από τα Ιωάννινα δήλωσε βέβαιος για νίκη της ΝΔ στις εκλογές, τονίζοντας τα κυβερνητικά επιτεύγματα σε οικονομία, εργασία και διεθνή πολιτική, και χαρακτήρισε κρίσιμη τη στήριξη ενός αποτελεσματικού ηγέτη.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Το πακέτο Μητσοτάκη είναι αποτέλεσμα σοβαρής πολιτικής

Ο Κωστής Χατζηδάκης δηλώνει πως η ώρα της μεσαίας τάξης έφτασε, επισημαίνοντας τη στήριξη μέσω φοροελαφρύνσεων από την κυβέρνηση. Τονίζει τη σύγκρουση σταθερότητας έναντι της “πολιτικής λεφτόδεντρων” που προτείνει η αντιπολίτευση.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Αύριο οι 4 βασικές προτεραιότητες κάθε υπουργείου στο Υπουργικό

Ο Κ. Χατζηδάκης δήλωσε ότι κάθε υπουργός θα παρουσιάσει τις προτεραιότητές του στο Υπουργικό, με στόχο η κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο ως τις εκλογές, ενώ σημείωσε πρόοδο και στις αγροτικές επιδοτήσεις με δίκαιη κατανομή και έμφαση στη διαφάνεια.
Πάυλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Οι κυβερνητικές επιτυχίες να βελτιώνουν την καθημερινότητα

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι οι επιτυχίες της κυβέρνησης πρέπει να επηρεάζουν θετικά την καθημερινότητα. Υπογράμμισε τη σημασία οράματος για το μέλλον και υπεύθυνων πολιτικών χωρίς δανεικά.
Ρένα Δούρου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Υπονομεύουν τη δημοκρατία και ενισχύουν τους νεοναζί πριν τις εκλογές

Η Ρένα Δούρου κατηγορεί την κυβέρνηση για «κλείσιμο ματιού» στην Ακροδεξιά, τονίζοντας ότι η καταστολή διαδηλωτών και η απαγόρευση συναθροίσεων εξυπηρετούν μικροπολιτικούς στόχους λίγο πριν τις εκλογές.