ΓΔ: 2582.1 -0.83% Τζίρος: 343.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:15
Αλέξης Τσίπρας ομιλία

Το Οργανωτικό Γραφείο και οι περιφερειακοί συντονιστές της ΕΛΑΣ

Η Πολιτική Επιτροπή της ΕΛΑΣ όρισε το Οργανωτικό γραφείο, μοίρασε τομείς ευθύνης και διόρισε συντονιστές Περιφερειών για ενίσχυση της δράσης σε τοπικό επίπεδο. Στόχος η διαρκής επαφή της Συμπαράταξης με την κοινωνία.

Τη συγκρότηση του Οργανωτικού Γραφείου και τον επιμερισμό των τομέων ευθύνης αποφάσισε η Πολιτική Επιτροπή της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του κόμματος. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των Συντονιστών Περιφερειών, οι οποίοι θα αναλάβουν την ευθύνη για τη συγκρότηση και ανάπτυξη της Συμπαράταξης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Όπως επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, στόχος είναι η Συμπαράταξη να διατηρεί διαρκή επικοινωνία με την κοινωνία, ώστε το πρόγραμμα και οι θέσεις της ΕΛΑΣ να φτάσουν σε κάθε περιοχή.

Η σύνθεση του Συντονιστικού Οργανωτικού περιλαμβάνει τους: Αλεξίου Σωτήρη, Αποστόλου Στέλιο, Διαμαντοπούλου Τζένη, Μπουλμέτη Κώστα, Σταυρακάκη Ελένη, Χαλαζωνίτη Δημήτρη, Χατζοπούλου Αγγελίνα και Χρονά Θάνο.

Στους τομείς ευθύνης του Οργανωτικού, η Χατζοπούλου Αγγελίνα αναλαμβάνει τη Γραμματεία Οργάνων, ο Αποστόλου Στέλιος έχει την ευθύνη Εκδηλώσεων, Κινητοποιήσεων και Μελών, ενώ ο Χρονάς Θάνος ορίζεται οργανωτικός υπεύθυνος εκλογών, με αναπληρωτή τον Τασίκα Θάνο.

Υπεύθυνος Τομέα Νέας Γενιάς είναι ο Πατερέλης Δημήτρης.

Όσον αφορά τη διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΛΑΣ, συντονιστής Ψηφιακού Κόμματος ορίζεται ο Κόκκαλης Πέτρος, ενώ υπεύθυνος Πλατφόρμας είναι ο Χαλαζωνίτης Δημήτρης. Διευθυντής του γραφείου του γραμματέα αναλαμβάνει ο Κώστας Μπουλμέτης.

Για την Περιφέρεια Αττικής, Συντονιστές ορίζονται οι: Σαράντης Νίκος (Δυτικός Τομέας), Αποστολίδου Κλεονίκη (Βόρειος Τομέας), Καραγκούνης Σταύρος (Ανατολική Αττική), Πέππας Νίκος (Δυτική Αττική), Διαμαντοπούλου Τζένη (Α' Αθηνών), Συκάς Στέλιος (Νότιος Τομέας), Καϊλίδου Δόμνα (Α-Β Πειραιά).

Στις υπόλοιπες Περιφέρειες, οι συντονιστές είναι: Μπγιάλας Χρήστος (Δυτική Μακεδονία), Τζούφης Βασίλης (Ήπειρος), Βέττας Δημήτρης (Στερεά Ελλάδα), Αϊβαλής Βασίλης (Δυτική Ελλάδα), Τσεφαλάς Κωνσταντίνος (Πελοπόννησος), Πετρακάκης Μανώλης (Κρήτη), Αλεξίου Σωτήρης (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη), Παπαλεξίου Έφη (Α-Β Θεσσαλονίκης), Μπουρνάρης Θωμάς (Κεντρική Μακεδονία), Χρονάς Θάνος (Βόρειο Αιγαίο), Κουτσιώρας Γιάννης (Θεσσαλία), Χατζοπούλου Αγγελίνα (Νότιο Αιγαίο – Δωδεκάνησα, Κυκλάδες) και Χαλαζωνίτης Δημήτρης (Ιόνιο).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΣ: Στήριξη νοικοκυριών και ευάλωτων επαγγελματιών άμεσα, όχι τον Απρίλιο

Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη επισημαίνει πως τα συνεχή υπερπλεονάσματα δεν είναι τυχαία. Κατηγορεί την κυβέρνηση για φοροαπαλλαγές στους πλούσιους και υπερφορολόγηση των πολλών, κυρίως με υψηλό ΦΠΑ εν μέσω πληθωρισμού.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Γεωργιάδης αγνόησε τα προβλήματα στις ιδιωτικές δομές υγείας

Ο Κώστας Τσουκαλάς κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για έλλειψη αντιπολιτευτικής στάσης και εναλλακτικού σχεδίου, ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση προτιμά τον Τσίπρα ως αντίπαλο, αποδίδοντάς του αλαζονεία και ευθύνη για το "κενό" στην αντιπολίτευση.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Η ΕΛΑΣ είναι η μόνη που μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, έθεσε τα διλήμματα των εκλογών με έμφαση στην οικονομία, προβλέποντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία και τονίζοντας πως μόνο η Αριστερή Συμπαράταξη μπορεί να φέρει αλλαγή.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα έχει ISO στη διασπορά ψεμάτων

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί το ΙΧ κόμμα του Αλ. Τσίπρα για συνεχείς ψευδείς δηλώσεις σχετικά με τη συμμετοχή Σιακαντάρη στο Εθνικό Συμβούλιο, ζητώντας εξηγήσεις γιατί δεν διέψευσε τη συμμετοχή του στις 19 Ιουλίου.
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Έχουμε σχέδιο για να πάει η χώρα μπροστά

Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε στη ΔΕΘ ότι το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛΑΣ είναι το πιο αριστερό και τεκμηριωμένο που έχει παρουσιάσει, τονίζοντας τη δίκαιη διανομή πλούτου. Επανέλαβε πως θα επιδιώξει κυβέρνηση αλλαγής μετά τις εκλογές.