ΓΔ: 2614.44 0.29% Τζίρος: 307.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Τεντόγλου για το 4ο χρυσό στο ευρωπαϊκό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για το τέταρτο συνεχόμενο χρυσό του στο άλμα εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τονίζοντας πως είναι "μόνιμος κάτοικος της κορυφής".

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Μπέρμιγχαμ.

Σε σχετική ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Ο Μίλτος Τεντόγλου μόνιμος κάτοικος της κορυφής μετά και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μπράβο για μία ακόμα φορά, Μίλτο. Προχώρα όλο και πιο μπροστά!»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αποχαιρετά έναν ανιδιοτελή υπηρέτη, τον Στ. Ράμφο

Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον Στέλιο Ράμφο, τονίζοντας τη σημαντική του συμβολή στον χώρο της διανόησης, την ανεξαρτησία σκέψης του και το σταθερό ενδιαφέρον του για τη φιλοσοφία, μακριά από δόγματα και ιδεοληψίες.
Σημαίες Ελλάδας Αιγύπτου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνομιλία του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ ελ Σίσι, ο οποίος εξέφρασε στήριξη στην Ελλάδα για τις πυρκαγιές και προσφέρθηκε να βοηθήσει. Ο κ. Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αποχαιρετώ με συγκίνηση πρόσωπο-σύμβολο της Μεταπολίτευσης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη, τονίζοντας τη μεγάλη του συνεισφορά στη Μεταπολίτευση, το αδιάλειπτο ήθος και το διαχρονικό του αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και την πολιτική.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης-Δούκας: Συζήτηση για ευρωπαϊκή προεδρία 2027 και έργα Αθήνας

Συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συζήτησαν για την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας το 2027 και τα προβλήματα της Αθήνας, τονίζοντας τον συντονισμό κράτους-δήμου.