Την ολοκλήρωση της θητείας του ως πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Νόαμ Κατζ, με αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανάρτησε στην πλατφόρμα «Χ». Ο πρέσβης του Ισραήλ εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη για την περίοδο που υπηρέτησε στη χώρα.
Στο μήνυμά του, ο Νόαμ Κατζ σημειώνει: «Αντίο και εις το επανιδείν! Καθώς η θητεία μου ως πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα ολοκληρώνεται σήμερα, φεύγω με την καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη».
Ο πρέσβης αναφέρθηκε στα τέσσερα χρόνια της θητείας του, τονίζοντας ότι ήταν μια εξαιρετική περίοδος. Ευχαρίστησε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό που αποτέλεσαν, όπως ανέφερε, σημαντικό κομμάτι της διαδρομής και της ιστορίας του.
Όπως υπογράμμισε, «παίρνω μαζί μου αμέτρητες φιλίες, αξέχαστες αναμνήσεις και μια βαθιά αγάπη για αυτή τη μοναδική χώρα».
Ο Νόαμ Κατζ επιστρέφει στο Ισραήλ και το υπουργείο Εξωτερικών, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας.