ΓΔ: 2609.13 -0.38% Τζίρος: 153.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:31:40
Νίκος Χαρδαλιάς ομιλία

Ανακοίνωση περιφερειάρχη Αττικής για εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Με συγκλονιστική ανάρτηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε την αγανάκτησή του για την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που στέρησε τη ζωή της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα και έστειλε τα συλλυπητήριά του δημόσια.

Με μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή του για την εμπρηστική επίθεση στις κατοικίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο της μητέρας της πολιτευτού του κόμματος, Αφροδίτης Νέστορα, Βάγια.

«Δολοφόνοι... Πόσο άνανδρα, πόσο άδικα, Θεέ μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Χαρδαλιάς, προσθέτοντας: «Η βία και η αθλιότητα συνεχίζεται. Και έχει ιδεολογία. Και έχει μόνο θύματα. Και πάντα είναι αθώοι. Συλλυπητήρια Αφροδίτη μου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από εμπρηστικές επιθέσεις

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας πως η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και πως η κοινωνία αντιστέκεται στην ανομία και στον εκφοβισμό.
Σημαία Νέας Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιωακείμοβιτς: Δεν μας τρομοκρατούν οι εμπρηστικές επιθέσεις

Ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζ. Ιωακείμοβιτς δήλωσε πως οι επιθέσεις «θρασύδειλων τραμπούκων» δεν τους εκφοβίζουν, αλλά τους ενώνουν και ενισχύουν τον αγώνα τους, μετά την εμπρηστική επίθεση στην οικία του.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, στη Θεσσαλονίκη, όταν εθνικιστικές ομάδες προσπάθησαν να προσεγγίσουν αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, ώστε να αποτραπούν επεισόδια.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία προσήγαγε έξι άτομα

Έξι άτομα προσήχθησαν από την αστυνομία ύστερα από επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα οποία σημειώθηκαν αρχικά στην Εγνατία και στη συνέχεια στην Ολύμπου, μετά το τέλος αντιεξουσιαστικής συγκέντρωσης.
Επείγον όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για ληστεία και κλοπές οχημάτων

Τρεις συλλήψεις για διαφορετικά αδικήματα έγιναν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων. Μεταξύ αυτών, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διάρρηξη με τραυματισμό και κλοπή οχήματος, αντίστοιχα.