ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: Καμία ανοχή σε εγκλήματα στη σύγχρονη κοινωνία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα και τόνισε πως οι δολοφόνοι πρέπει να τιμωρηθούν, υπογραμμίζοντας τη μηδενική ανοχή στα εγκλήματα σε μια ευνομούμενη κοινωνία.

Την οδύνη και τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της μητέρας του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτης Νέστορα, εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής δήλωσε ότι «οι δολοφόνοι πρέπει να συλληφθούν, να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν», υπογραμμίζοντας πως σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη κοινωνία δεν μπορεί να υπάρχει καμία ανοχή σε εγκληματικές ενέργειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νότης Μηταράκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Μηταράκης: Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε αδιάβαστος στη Βουλή

Ο Νότης Μηταράκης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για λανθασμένες προτάσεις σε ΦΠΑ και Golden Visa, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση έχει ήδη λάβει αποτελεσματικά μέτρα και οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η πρόταση της ΝΔ για το άρθρο 86 δείχνει θεσμική αναξιοπιστία

Ο Ν. Ανδρουλάκης επικρίνει την πρόταση της ΝΔ για το άρθρο 86, τονίζοντας πως διατηρεί την εξουσία στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία και δεν αλλάζει τίποτα ουσιαστικό στη διαφάνεια, προτάσσοντας τη θέση του ΠΑΣΟΚ για αποφάσεις από τη Δικαιοσύνη.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: ΠΑΣΟΚ για πρωτιά και αλλαγή πολιτικής, όχι σκέτη εναλλαγή

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ στοχεύει στην πρώτη θέση για ριζική πολιτική αλλαγή, αποκλείοντας κυβερνητικές συνεργασίες, και υπογράμμισε τη διαφορά μεταξύ πολιτικής αλλαγής και εναλλαγής εξουσίας.
Νίκος Ανδρουλάκης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Ν. Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ: Αμετάβλητη η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ

Ο Ν. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε πως η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει: το κόμμα παραμένει σταθερά απέναντι στη ΝΔ και επιδιώκει νίκη στις εκλογές. Τόνισε την προτεραιότητα σε κοινωνικά θέματα και ολιστικές λύσεις για την κοινωνία.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Στόχος του ΠΑΣΟΚ η πρώτη θέση και η πολιτική αλλαγή

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ δήλωσε πως στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρώτη θέση για την πολιτική αλλαγή, τονίζοντας ότι αυτό απαιτεί ήττα της ΝΔ. Υποστήριξε πως το οικονομικό σχέδιο του κόμματος είναι πλήρως κοστολογημένο και ρεαλιστικό.
Κώστας Τσουκαλάς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους

Ο Κώστας Τσουκαλάς τόνισε πως η αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους είναι πρώτη προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ και παρουσίασε τις προτάσεις Ανδρουλάκη για προστασία πρώτης κατοικίας. Σχολίασε θετικά τη νομοθετική παρέμβαση για τις συντάξεις χηρείας.