ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Γιώργος Γεραπετρίτης στο γραφείο

Συνάντηση Γεραπετρίτη-Ανδρουλάκη στο ΥΠΕΞ την Πέμπτη

Ο Υπουργός Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 09:30 στο ΥΠΕΞ. Διευκρίνιση αφορά τη σωστή ώρα της συνάντησης.

Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης θα έχει συνάντηση αύριο, Πέμπτη 2 Ιουλίου, στις 09:30, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Νίκο Ανδρουλάκη.

Η ενημέρωση αφορά σε διόρθωση της ώρας της συνάντησης, σύμφωνα με νεότερο τηλεγράφημα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση απομακρύνθηκε από την κοινωνία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε το τρίπτυχο προτάσεων του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια στα καύσιμα: μείωση ΕΦΚ, επιστροφή ΦΠΑ στους καταναλωτές και ελέγχους στα περιθώρια κέρδους, ζητώντας συμβολή και από τα διυλιστήρια στη μείωση τιμών.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Καλούμε σε ενότητα για πολιτική αλλαγή, πέρα από διλήμματα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Σαντορίνη υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ στοχεύει σε πολιτική αλλαγή, απορρίπτοντας τα διλήμματα «Μητσοτάκης ή χάος» και κατηγόρησε τη ΝΔ για αλαζονική στάση και λογική διαίρεσης της κοινωνίας.
androulakis, nikos antoylakis, pasok, kinima allaghs
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχουν βάρβαροι, υπάρχει το ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε στη Βουλή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι επενδύει στον φόβο αντί για την ελπίδα και υποστηρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο για την ανάπτυξη, σε αντίθεση με την πολιτική της κυβέρνησης.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Τσουκαλάς: Η Θάτσερ θα έβρισκε το δίμηνο επίδομα προχωρημένο

Ο Κώστας Τσουκαλάς τόνισε στην ΕΡΤnews πως πολιτική αλλαγή μπορεί να υπάρξει μόνο αν το ΠΑΣΟΚ βγει πρώτο κόμμα, επισημαίνοντας τη σημασία ισχυρού ποσοστού για προώθηση κοινωνικών μέτρων, όπως κατάργηση 13ωρου και στήριξη εργαζομένων.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: ΠΑΣΟΚ για πρωτιά και αλλαγή πολιτικής, όχι σκέτη εναλλαγή

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ στοχεύει στην πρώτη θέση για ριζική πολιτική αλλαγή, αποκλείοντας κυβερνητικές συνεργασίες, και υπογράμμισε τη διαφορά μεταξύ πολιτικής αλλαγής και εναλλαγής εξουσίας.